Mainstream d.o.o.

www.mainstream.rs
IT i Tehnologije

4 Slika 5 Komentara 14 Plata Statistika Opis

Osnovne Informacije

Broj zaposlenih: 10-50
Ime vlasnika/generalnog direktora: Boško Radivojević & Ljubiša Radivojević
Grad: Beograd
Adresa: Studentski trg 4, 11000 Beograd

Komentari

May 08, 2024,
"Dobra kompanija ali spori procesi i greške koje se ponavljaju."
Dobre stvari
Ljudi su kvalitetni, nema prevelike presije, uslovi dobri
Loše stvari
Plate bi morale biti konkurentnije, organizacija bolja, očekivanja jasnija. Mikromenadžment ne treba da postoji.
Savet menadžmentu
Više rada na komunikaciji
Jan 14, 2024,
"Nula"
Dobre stvari
Ništa
Loše stvari
Ljudi
Savet menadžmentu
Otkaz
May 23, 2023,
"Samo žive poslovođe"
Loše stvari
Trač poslovođa i zamenika,njihova nekultura i neljubaznost...
Feb 04, 2023,
"Jako lose,obuka ne postoji,ocekuje se rad od prvog dana bez ikakvog uvodjenja u posao.Stalno pod nepotrebnim pritiskom jer su lose organizovani svi."
Dobre stvari
nista
Loše stvari
mikromenadzment
Savet menadžmentu
Iskulirajte malo,niste najpametniji na ovom svetu
Sep 19, 2018,
"obicna firma"
Dobre stvari
kolege
Loše stvari
organizacija
Savet menadžmentu
da cuva stare i odane radnike koji su ucestvovali u iygradnji firme

Kolika je Plata u Mainstream d.o.o.

Radno mesto Prosečna plata Min Max
Business Ukupno 1 plata na ovoj poziciji 1235 EUR 1235 EUR 1235 EUR
IT Ukupno 1 plata na ovoj poziciji 970 EUR 970 EUR 970 EUR
Menadžer Ukupno 2 plata na ovoj poziciji 1045 EUR 1042 EUR 1048 EUR
Menadžment Ukupno 1 plata na ovoj poziciji 606 EUR 606 EUR 606 EUR
Nepoznata Pozicija Ukupno 1 plata na ovoj poziciji 507 EUR 507 EUR 507 EUR
Business Ukupno 1 plata na ovoj poziciji
1235 EUR (prosek)
IT Ukupno 1 plata na ovoj poziciji
970 EUR (prosek)
Menadžer Ukupno 2 plata na ovoj poziciji
1045 EUR (prosek)
1042 EUR ... 1048 EUR
Menadžment Ukupno 1 plata na ovoj poziciji
606 EUR (prosek)
Nepoznata Pozicija Ukupno 1 plata na ovoj poziciji
507 EUR (prosek)

Plata na vreme, Prijava na Punu Platu, Plaćen Godišnji i Slično?

Fer Plaćeni

Plata na vreme

Prijava na punu platu

Redovno prijavljen

Voli da ide na posao

Plaćeni putni troškovi

Radi se vikendima

Plaćeno usavršavanje

Pozitivna atmosfera

Vreme provedeno na poslu

Kakve su kolege

Kakav je menadžer/šef

Kakav je CEO/Vlasnik

Kratki Opis

Kompanija Mainstream je specijalizovana za pružanje managed hosting usluga velikim i zahtevnim klijentima koji imaju visoke standarde i u potpunosti preuzima odgovornost za implementaciju i održavanje hostovanih aplikacija, web sajtova, disaster recovery i cloud rešenja. Na tržištu web hosting usluga izborili smo se za mesto najbolje kompanije u domenu hostinga velikih web sajtova. Hostujemo jedanaest od petnaest najposećenijih sajtova u Srbiji i generišemo skoro 50% domaćeg internet sadržaja. 

Za pružanje napredne i pouzdane cloud hosting platforme u Srbiji, Mainstream koristi tri datacentra u Beogradu koja ispunjavaju visoke Tier 3 zahteve. Oprema je bazirana na Cisco mrežnoj opremi, Fujitsu i HP serverima, NetApp i HP 3PAR storage rešenjima i na taj način obezbeđuje najjaču infrastrukturu u regionu, namenjenu isključivo pružanju Premium hosting usluga. Ceo sistem konstantno nadziru inženjeri podrške i prosečno vreme reakcije na bilo kakav poremećaj je ispod pet minuta.

Mainstream tim čine priznati i poznati IT profesionalci, sa više od deset godina iskustva u različitim tehnologijama. Bez obzira na iskustvo i stručnost, naš tim zapravo čini mlada i vesela ekipa, puna entuzijazma. Pod svojim krovom (u saradnji sa sestrinskom kompanijom IT4BIZ) imamo dobro opremljenu računarsku laboratoriju Admin Trening centra, gde održavamo kurseve za IT eksperte, Linux, Windows i mrežne administratore, a koja i zaposlenima pruža mogućnost da prošire svoja znanja iz oblasti koja nisu njihova specijalnost, kao i da prenosimo svoja znanja i obučavamo buduće kolege – možda baš vas!

Više o tome kako izgleda raditi u kompaniji Mainstream možete pročitati na našem blogu u članku http://www.mcloud.rs/blog/godinu-dana-u-mainstreamu/ a ukoliko ste zainteresovani da se pridružite našem timu, prijavite se za željenu poziciju na http://careers.mainstream.rs/.


========== O servisima ==========

Managed hosting

Usluga po kojoj se Mainstream prepoznaje i koja fundamentalno Mainstream odvaja od drugih hosting provajdera je "Managed hosting" koji je zasniva na takozvanom "fully managed" konceptu što podrazumeva punu odgovornost za održavanje celokupnog sistema, administraciju svih servisa, konsalting na poslovima optimizacije i povećanja sigurnosti, kao i monitoring i tehničku podršku u 24x7 režimu.

Ovakvu uslugu najčešće koriste veliki, zahtevni i posećeni sajtovi, kao i klijenti kojima je od krucijalnog značaja visoka dostupnost aplikacija i kompletna tehnička briga o njima. Kod ovakve usluge, klijent brine o samom sadržaju, a Mainstream o svim tehničkim aspektima i dostupnosti celog sajta ili aplikacije. To znači da se ne gleda samo dostupnost komponenti, nego servis u celini, što uključuje i kontinuiranu analizu koda i ponašanja infrastrukturnih servisa, njihovo precizno podešavanje tokom produkcije I slično.  Sistem se podešava u režimu visoke dostupnosti i distribuiranosti, čime mogu da garantuju visok SLA za dostupnost kompletnog servisa. Podrška je proaktivna i uključuje neograničeno vreme za održavanja sistema, sistemsku podršku, administraciju servisa i konsalting, tokom trajanja ugovora.

Public Cloud

Najveći svetski hiperskejleri kao što su Amazon, Azure, Digital Ocean i drugi, dobili su konkurenciju zvanu mCloud. Platforma je razvijena od strane domaćih stručnjaka, na visoko dostupnoj infrastrukturi, a bazirana je na SSD tehnologiji i u potpunosti automatizovana.

mCloud platforma donosi revolucionarne novine za tržište hosting usluga u Srbiji, pa i šire. Cloud Hosting dosadašnje shared hosting usluge šalje u istoriju. Iako korisnik ima komfor poznatog okruženja i niske troškove koje treba da izdvoji za hosting usluge, dobija zaseban VPS sa SSD diskom, fiksnom IP adresom, garantovanim resursima i kontrolnim panelom. Zahvaljujući njemu web sajtovi konačno dobijaju na brzini i kvalitetu u isto vreme. Nema ograničenja u broju sajtova, baza, email naloga, a drugi korisnici ne mogu da utiču na rad web sajta kao sto je to slučaj kod shared hostinga.

Usluga Cloud Server korisnicima daje mogućnost instant kreiranja servera i fleksibilnost da sami podese sve željene parametre shodno svojim potrebama, čime štede resurse, opremu, vreme i novac. Brzi SSD virtuelni serveri nude izbor Windows ili Linux operativnog sistema, a garantovani resursi se u svakom trenutku samostalno mogu modifikovati prema potrebi.

Korišćenjem Cloud Data Centar servisa kompanije mogu angažovati onoliko opreme i licenci koliko im je u određenom trenutku potrebno, sami kreirati virtuelne servere, vršiti preraspodele resursa, i sve to na mnogo jednostavniji, brži i jeftiniji način nego što je to bio slučaj do sada. Odličan izbor za optimalno Disaster Recovery rešenje.

Cena poruke: 180 din. sa PDV-om.
3 meseca kompletnog pristupa