Aspect

http://aspect.rs/
Neodređeno

0 Slika 11 Komentara 13 Plata Statistika Opis

Osnovne Informacije

Broj zaposlenih: 1-10
Grad: Novi Sad

Komentari

Jun 24, 2022,
"Užas i neorganizacija"
Dobre stvari
Kokege, ne računajući menadžera.
Loše stvari
Odnos prema radnicima, robovlasnički. Konstantna psihička tortura i nipodoštavanje. Omalovažavanje rada i sposobnosti koje ipak koriste i prodaju klijentima. Konstantan pritisak u toku i van radnog vremena. Ne plaćaju se putni troškovi, plata ide delom na račun, a delom u koverti, pa vas njome ucenjuju. Ne plaćanje bolovanja i muljanje sa prijavom radnika. Ugovor o radu i izvodi od plate ne postoje. Direktor firme je izrazito paranoičan, radni dan će vam biti onakav kakvog je on raspoloženja došao u firmu. Sve njegove kreativne odluke donosi njegova žena, a ne on. Sve frustracije istresa na radnicima. Menadžer nije ništa bolji. Veoma nekluturan, neorganizovan i bez poštovanja prema kolegama. Osim kada je prisutan klijent, tada su i on i direktor najdivnija bića. Izrazito loša komunikacija. Za projekte se ne dobija brif, niti menadžer ume da artikuliše šta želi da uradite, te je potrebno da umete i da čitate misli. Sve u svemu, ni za najgoreg neprijatelja.
Savet menadžmentu
Ozbiljnu posetu psihologu i prestanak sa radom.
Aug 17, 2021,
"Muljacina i haos"
Dobre stvari
Dobar posao za nekog sa 0 iskustva, cisto da ima sta da stavi u CV pre nego krene da trazi sledecu poziciju.
Loše stvari
99% stvari
Savet menadžmentu
Dugu psihoterapiju
May 18, 2018,
"Kako srpski privatnik zamišlja biznis"
Dobre stvari
Dobra je lokacija, u samom centru. Dobar je odnos sa kolegama, iako i oni zapadnu u letargiju u zavisnosti od toga kakvog je raspoloženja šef.
Loše stvari
Loš je odnos menadžmenta prema zaposlenima. Menjaju se planovi po 6x na dnevnom nivou, a od vas se očekuje da to prihvatite sa jednakim elanom kao da se nije ni dogodilo.
Savet menadžmentu
Teško je dati savet čoveku koji ne sluša šta mu se govori, jer on zna sve.
May 17, 2017,
"Los aspekt"
Dobre stvari
Redovna plata
Loše stvari
Jedan, kobajagi dizajn studio. Previse, previse sujete ''menadzmenta''. Dosta lazi, kompleksa, pa i lecenja istih na zaposlenima. Razne paranoje, da mu neko radi iza ledja, jer i sam je sklon raznim mutnim radnjama. I sto je najgore, sabotiranje svakog napredovanja i potcenjivanje rada. Klijenti, operisani od pojma ''lepog'', kao sto neko rece, ali su pogodni za izvlacenje novca, sto je oduvek bio prioritet, u odnosu na dizajn i kreativnost.
Savet menadžmentu
Nema tu ni saveta ni pomoci
Apr 27, 2017,
"Haotična."
Dobre stvari
Hm...jako teško pitanje. Možda to što donosite svoj lap top i na njemu radite, a da to je loše. Ili što niste prijavljeni, a da, i to je loše... Jedino super kolege koje i pored svega ne podležu pritisku i ne poltronišu. Dakle, nema uvlačenja i ''niz dlaku'' stava kako bi se ostvarila neka sitna lična korist ili bar ''kupovina'' nekog povlašćenijeg statusa, nego hardcore borba prsa u prsa! Svi vide sa kakvim uvrnutim likom imaju posla i niko ne želi da proda dušu i potone, već svi gledaju da što pre pobegnu ''glavom bez obzira''... Mada, ovo je jako podležno promenama jer je kroz Aspect prodefilovalo više dizajnera nego prolaznika ulicom Laze Telečkog...
Loše stvari
Toliko loših stvari da sam čak i dobrim pisao o lošim stvarima. Pa da navedem nešto i ja, mada je već sve jako dobro i lepo objašnjeno od strane mojih mnogobrojnih kolega koji su imali priliku da okuse pakao. Kao prvu stvar bih svakako naveo potpuno odsustvo plana i strategije, ali i ideje kako fino organizovati posao. Ogromna sujeta vlasnika koji je sebi propisao apsolutistička prava i mogućnost da vam radi šta mu volja. Često ''skidanje'' sa projekta koji ste danima i mesecima radili i ''prebacivanje'' na totalno različit posao i rad u fajlovima vaših kolega što je deluje poražavajuće i negativno na sve zaposlene. Da, ostaje se i prekovremeno, posebno pred Novu Godinu i u svakoj prilici kada je obim posla povećan, pogađate, ništa od ovoga se posebno ne nagrađuje niti plaća. Ukoliko se obim posla u jednom trenutku smanji, što je potpuno normalno, kreću neprijatna pitanja, pritisak, neke iracionalne misli i predlozi pa se neprestano pitate da li živite u nekoj paralelnoj dimenziji jer ne verujete svojim ušima koliku količinu gluposti, klevete ali i uvreda čujete. Konstantno prebacivanje stvaranje osećaja kod svakog zaposlenog da ne zarađuje svoju platu već prima milostinju, što se kosi sa stvarnošću jer svaki dinar, inače jako niskih primanja, krvavo zarađujete! Kao što je neko pomenuo, radite za klijente, čast izuzecima, koji su apsolutno operisani od estetskog normiranja i procene pa će vas neretko biti sramota da uopšte spomenete nešto kao svoj rad... Itd, itd... Srdačan pozdrav Tihi!
Savet menadžmentu
Menadžmentu-vlasniku samo jedan savet... Da ne ostavlja komentare na ovom sajtu koji je namenjen bivšim i sadašnjim zaposlenima a ne njemu, da u očajanju što se polako ''iznosi prljav veš'', bar malo izbalansira i naravno slaže, što mu nije strano, čak naprotiv.

Kolika je Plata u Aspect

Radno mesto Prosečna plata Min Max
Dizajner Ukupno 2 plata na ovoj poziciji 260 EUR 211 EUR 308 EUR
Grafički Dizajner Ukupno 5 plata na ovoj poziciji 359 EUR 210 EUR 646 EUR
Grafički-web Dizajner Ukupno 1 plata na ovoj poziciji 271 EUR 271 EUR 271 EUR
Nepoznata Pozicija Ukupno 2 plata na ovoj poziciji 324 EUR 305 EUR 342 EUR
Project Manager Ukupno 1 plata na ovoj poziciji 247 EUR 247 EUR 247 EUR
Dizajner Ukupno 2 plata na ovoj poziciji
260 EUR (prosek)
211 EUR ... 308 EUR
Grafički Dizajner Ukupno 5 plata na ovoj poziciji
359 EUR (prosek)
210 EUR ... 646 EUR
Grafički-web Dizajner Ukupno 1 plata na ovoj poziciji
271 EUR (prosek)
Nepoznata Pozicija Ukupno 2 plata na ovoj poziciji
324 EUR (prosek)
305 EUR ... 342 EUR
Project Manager Ukupno 1 plata na ovoj poziciji
247 EUR (prosek)

Kratki Opis

unesi kratki opis

Slike

Nema slika
Cena poruke: 180 din. sa PDV-om.
3 meseca kompletnog pristupa