Šta Kažu Zaposleni O Kompaniji

Šta je Ogledalo Firme

  • Zaposli se kako treba. Nađi pravi posao za tebe i saznaj kolike su plate i šta kažu zaposleni u firmama širom Balkana.
  • Potpuno anonimno postavite komentar ili kolika je plata u firmi u kojoj radite ili u kojoj ste radili.
  • Saznajte kolike su plate i šta ljudi misle o firmama na teritoriji Balkana.

Kolika je plata

Saznajte kolika je plata u nekoj firmi. Da li gazda plaća na vreme, da li plaća mesečno, nedeljno, dnevno i slično. Sve informacije su kompletno anonimno poslate od strane korisnika, čija anonimnost je zagarantovana i kompanije ne mogu da utiču na informacije koje su poslate.

Šta kažu zaposleni

Saznajte šta kažu zaposleni. Da li vole firmu, šta su prednosti a šta mane, da li odobravaju rad direktora i glavnih menadžera. Sve informacije su anonimno postavljenje a takođe ne postoji način da firma utiče na ono što je prikazano.

Zašto ovo radimo

Omogućavajući anonimno širenje vesti o firmi, korisnici konačno mogu da podele šta misle o kompaniji gde su zaposleni ili su bili zaposleni a da nemaju nikakvih negativnih posledica.

Česta pitanja

Ako postavim komentar anonimno, da li kompanija može da utiče na njega?
Naravno da ne. Kompanija nema mogucnost uticanja na bilo koju informaciju koja je postavljena na naš sajt niti na bilo koji način može da dodje do informacije ko je istu postavio. Glavni cilj našeg sajta je upravo da damo mogućnost da radnici kažu svoj glas bez bilo kakvih posledica.
Da li je postavljanje komentara i plata baš baš anonimno?
Svakako! Ukoliko postavite platu čak ćemo i promeniti iznos koji ste uneli za slučajni broj tako da niko ne može da poveže cifru sa vama. Ne tražimo vaš email niti bilo koji lični podatak kako biste postavili komentar ili platu. Takođe komentar ili plata koji su tek prvi na određenoj kompaniji neće biti objavljeni momentalno ukoliko za to postoji razlog.
Želim da objavim vrlo bezobrazan komentar za neku firmu?
Slobodno, jedino što od vas tražimo da se držite normalnog rečnika, bez ružnih reči, rasnih vređanja i slično. Komentare za koje smatramo da ne donose nikakvu vrednost ili krše ova osnovna pravila nećemo objaviti.
Imate još neko pitanje?
Pišite nam na podrska@ogledalofirme.com.

Kontakt

Ukoliko želite da nas kontaktirate: podrska@ogledalofirme.com
Pravila Korišćenja i Slično
Privacy Policy

Još nešto za reći

Ukoliko imate bilo koji predlog, primedbu i slično bilo na informacije koje vidite, ili na način na koji naš servis radi želeli bismo da nam to kažete što pre.

Pogledajte spisak svih kompanija koje trenutno ažuriramo ili preporučite novu.

2024 (c) OgledaloFirme, produced by Second Surfer, CA, USA