Komentari za BizNet


Mar 21, 2018,
"Uzas"
Dobre stvari
Nista sve je lose
Loše stvari
SVE
Savet menadžmentu
DA ZENU POSALJ U SKOLU
Mar 20, 2018,
"Gleda se samo licni interes vlasnika"
Dobre stvari
Vlasnikov dzep
Loše stvari
Organizacija
Savet menadžmentu
Da brinu o radnicima
May 06, 2017,
"Još brže, jače i bolje"
Dobre stvari
Sve je dobro. Razvoj svakog zaposlenog se ceni i podržava.
Loše stvari
Parking mesto je teško naći.
Savet menadžmentu
Otvaranje novih radnih mesta
May 05, 2017,
"Najbolja firma!!!"
Dobre stvari
Jasan cilj, profesionalni pristup i konkretan portfolio ponuda. Svako ima svoj deo posla i za sve je izuzetno korektno plaćen. Firma pruža službeni auto na 24h, službeni telefon, laptop, tablet. Ne postoji zaboga nikakva kontrola listinga i odbijanja od plate za nekakva prekoračenja. Ja sam lično koristila službeni telefoni u inostranstvu na odmoru i firma je pokrila troškove.
Loše stvari
Jako visok kriterijum za zaposlenje. Zapošljavanje novih kolega treba da bude malo olakšana, pa da se nove kolege kroz rad pokažu.
Savet menadžmentu
Ne treba da obraćate pažnju na sve lažne i zlonamerne komentare koji ostavljaju zaposleni u konkurentskoj firmi u pokušaju.
May 04, 2017,
"izrabljivacka firma gde se nista ne zaradi osim ako ne pogines na terenu"
Dobre stvari
Direktor nam kupi cips i smoki za kancelariju, ukoliko imamo dobru realizaciju na kraju meseca.
Loše stvari
Kontrola listinga sluzbenog telefona gde ti odbiju od plate svako prekoracenje, sto naravno nikad nece ovako da priznaju, ali interno se sve to radi.
Savet menadžmentu
Bar platite gorivo radniku, a ne da daje iz svog dzepa uz obecanje da cete mu vratiti, a onda mu svakako od plate odbijete jos dodatni iznos.
Mar 21, 2017,
"Odlicna kompanija, ne postoji fakultet koji bi me mogao sve ovo nauciti"
Dobre stvari
Placena rekreacija zaposlenih, redovna plata, dobra podrska prodaji
Savet menadžmentu
Da se i ove godine odrzi takmicenje za najboljeg prodavca pred letovanje ☺
Mar 17, 2017,
"veoma lose"
Dobre stvari
imamo kafu u pola cene
Loše stvari
hvale se na sav glas, a menjaju ljude na svakih 20 dana jer svako normalan pobegne kad vidi gde je dosao
Savet menadžmentu
da pripaze na mobing, da plata ne kasni po mesec dana
BizNet Odgovor
Mar 21, 2017
Poštovani LAŽNI KOMENTARU, zaista se saosećamo sa Vašim ličnim životnim nezadovoljstvom, pa ovu priliku korisrimo da: - Vas pozovemo kod nas na kafu koja se ne plaća - Nema potrebe da sami sebe hvalimo kada o nama pričaju drugi, o tome govori Facebook stranica sa preko 60.000 lajkova i gomila pozitivnih ocena i rezcenzija. - Novi konkurs za posao nismo imali barem 6 meseci, a kod nas rade nama drage kolege već duži niz godina - Ukoliko niste primljeni kod nas, ne morate da izmišljate o kašnjenju plata. Hvala Vam svakako na tome što ovim komentarom vidimo koliko smo Vam bitni kada ste odvojili vreme i bujnu maštu da pišete o nama izmišljotine.
Feb 11, 2017,
"Firma u kojoj se radi 7 radnih sati"
Dobre stvari
Programerski tim je fantastičan. Firma je skratila radno vreme na 7 sati - što je fantastično! Odlična podrška, fokus na rezultate a ne na formu.
Loše stvari
Lokacija firme je dobra, ali je Naučno Tehnološki Park malo zavučen na Zvezdari. Možda bi trebali da razmotrite da se preselimo u centar grada.
Savet menadžmentu
Da se što pre proširimo i na ino tržište.
Feb 07, 2017,
"Amaterska firma"
Dobre stvari
Apsolutno nista nije dobro, zasto sto je vode ljudi sa kompleksom vise vrednosti.
Loše stvari
Konstantan mobing od strane nadredjenih, koji imaju manji stepen obrazovanja od svojih zaposlenih. Obecavaju ogromne zarade, uz dodatne bonuse, a kada se to ostvari onda "trenutno nemaju para". Osim par njihovih drugara koji rade s njima jer bolje ne mogu da nadju, apsolutno NIKOGA necete naci, a da je bio zadovoljan uslovima rada, niti je iko ostao duze od mesec-dva. Na drustvenim mrezama su vrlo aktivni, dizu sebe u nebesa kao "premijum Telekom partnera", a u stvari su se upustili u nesto cime nisu dorasli.
Savet menadžmentu
Nemojte dovoditi naivne komercijaliste u zabludu, obecavati im kule i gradove, dok nemaju osnovne uslove za rad.
BizNet Odgovor
Feb 07, 2017
Poštovani, strahovito nam je žao zbog toga što ste naterani od strane svog trenutnog poslodavca da pišete ovakve neistine, pa ste pored laži prešli i na davanje psihijatrijskih dijagnoza. Očigledno ste u mređuvremenu doktorirali na medicini, pa je zbog toga naš menadžment ostao na nižem stepenu obrazovanja. O obećavanju velikih zarada ste verovatno čuli kod Vašeg sadašnjeg poslodavca, pa ste pomešali. Sve naše kolege su nama podjednako drage a sa drugarima se uglavnom družimo van radnog vremena. Jako je tužno što Vaš nedostatak prijatelja ispoljavate kroz ideje da se u našoj kompaniji zapošljavaju samo drugari i poznanici. Sa ponosom možemo da kažemo da mnoge kolege rade kod nas jako dugo. Novi konkursi za posao se raspisuju samo kada se recimo preuzima dominacija na teritoriji Vojvodine ili kada se obim posla poveća. Za društvene mreže su zadužene kolege koje vredno i savesno obavljaju svoj posao, a hvalospeve pričaju o nama drugi ljudi, uticajni blogeri i zadovoljni klijenti. Vama svakako želimo svu sreću i dalji uspeh u radu.
Sep 16, 2016,
"Novi kolega"
Dobre stvari
Od skoro sam počeo da radim ovde i mogu reći da mi se mnogo sviđa. U centrali kompanije poseduju teren za mini golf, sto za stoni tenis i Sony Playstation, što nam je svima podjednako dostupno. Ovaj tim koji radi za MTS, čini upravo MTS daleko boljim operaterom. Kada god imamo neki problem, diretkor uvek izađe sa najboljim rešenjem. Okupili smo veliki broj zadovoljnih korisnika koji su bukvalno pobegli iz Vip Mobile-a ili Telenora, a mi smo im se našli da im se u potpunosti prilagodimo. Čak su mnoge procedure na inicijativu našeg direktora pojednostavljene i ubrzane, pa čak do toga da kompanijama nije potreban pečat.
Loše stvari
Direkor je kao pokretna encikopedija i što se tiče telekomunikacija, ne verujem da ima nešto što ne zna. Prvih dana sam mislio da će mi eksplodirati glava, jer pokušava da ti prenese što više znanja. Nekom ko dolazi iz FMCG sektora, ovo je sjajno, samo što treba što pre naučiti dosta stvari.
Savet menadžmentu
Očekujem da će i ove godine biti velika novogodišnja žurka.
Sep 12, 2016,
"Umisljeni direktori"
Dobre stvari
Direktor ume da zasmejava kada pauzira svoje hvalospeve, naravno lazne.. Supervizorka ume da bude raskalasna i darezljiva van radnog vremena.
Loše stvari
Dobije se vozilo koje se kvari svaka 2 dana, a gorivo se dobija na kasicicu. Ima GPS uredjaj i na kraju meseca ti sracuna svaki kilometar i odbije od ionako bedne plate. Lap top se dobije sa instaliranim programom za pracenje svih aktivnosti na tom uredjaju, a kad je direktor pitan za to, pravio se da ne zna. Prijave nema, probni rad je na tri meseca koji se posle produzava, plata kasni po mesec dana, fixne plate nema, a ako uz te uslove uspe da se nesto zavrsi, ispadne oko 10-15.000din. Direktor je slatkoreciv, ubedice te da ce bas za mesec-dva da budes najbolji radnik, pa ce biti i para, ali od toga nema nista.
BizNet Odgovor
Sep 15, 2016
Draga konkurencijo, hvala Vam što pomno pratite naš radi i naše prisustvo na internetu. Ovaj lažan komentar nekog ko nikad nije ni radio u našem malom kolektivu je samo nama vetar u leđa, i pokazatelj da smo na jako dobrom putu. Što bi i Dr. House rekao: "Ako vas niko ne mrzi, onda sigurno radite nešto pogrešno." Da je ovaj komentar lažan ukazuje na to više činjenica koje ćemo rado podeliti sa Vama, čisto u buduće da bar znate o čemu maštate. - Naš vozni park je u potpunosti ispravan, i automobili se nisu nikad kvarili - Ni jedan automobil nema GPS jer verujemo svojim kolegama - Gorivo se ne dobija na kašičicu, već se toči na pumpi uz pomoć firmine kartice - Nikom se nikad nije odbio ni jedan jedini dinar za bilo koju pređenu kilometražu, čak i kad su kolege maksimalno koristile auto u privatne svrhe - Naše kolege nemaju potrebe da vuku laptop sa sobom, jer imaju maksimalnu podršku, tako da niko nikad nije zadužio nikakav laptop, a program za praćenje aktivnosti na laptopu je plod Vaše mašte - Sve kolege su prijavljene jer smo korisnici subvencije države za nova zapošljavanja - Plate ne kasne - Sve kolege imaju fiksnu platu i dodatni bonus. Bonusi se isplaćuje kroz platu na račun. - Hvalospev za slatkorečivost direktora ne bi komentarisali, jer niko ne može nikom da obeća da će da bude najbolji, pogotovo što se mi kolegijalno ne takmičimo i ne utrkujemo, jer radimo u istom timu. Nadamo se bar iz dubine duše da ste bili plaćeni za posao bota, jer smo čuli da se za ostavljanje komentara dobija bar sendvič.
Jun 24, 2016,
"Predstavnik biznis prodaje"
Dobre stvari
- Veliki bonusi za realizovanje ugovora - Službeno vozilo na 24h - Dobar android službeni telefon i laptop - Odlično radno okruženje, dobar tim - Fleksibilno radno vreme - Ne radi se vikendima i praznicima
Loše stvari
- Ukoliko se malo opustite i ne fokusirate na realizaciju ugovora, lako može da se desi da kraj meseca završite sa lošim rezultatom - Supervizorka ume da bude i malo nezgodna, kada je loša realizacija - Klijenti umeju da budu jako zahtevni
Savet menadžmentu
- Više timskih sastanaka gde možemo da razmenjujemo iskustva - Veća podrška prodaji od strane BackOffice-a
Strane 1
Radiš kao HR ili si Vlasnik ove firme? Registruj svoj nalog