Komentari za Art & Code


Jun 24, 2021,
"Izbegavati u širokom luku."
Dobre stvari
Dobra lokacija, lep studio i dobri računari. Ali sve to gubi smisao, kad je napeta atmosfera od strane šefa i njegovog raspoloženja.
Loše stvari
Jedan, kobajagi dizajn studio. Dosta laži, kompleksa i spletkarenja. Kojekakve razne paranoje, jer je i sam sklon raznim mutnim radnjama. I što je najgore od svega, sabotiranje svakog napredovanja i potcenjivanje rada. Ogromna sujeta vlasnika koji je sam sebi prepisao prava i da radi šta mu je volja. Neplaćeni putni troškovi niti probni rad, bukvalno ništa. Priča o praksi i stalnom poslu je šarena laža. Klasično izrabljivanje. Treba uzeti u obzir koliko je ljudi prošlo kroz ovaj studio prethodnih 2 godine, pa će biti jasnije o kakvoj atmosferi je zapravo reč.
Savet menadžmentu
Nema tu ni saveta, a ni pomoći. Najdobronamerniji savet je da gospodin zatvori firmu i da se prestane blamirati. Teško je dati savet čoveku koji ne sluša šta mu se govori.
Oct 26, 2019,
"Neorganizovano, napeta atmosfera, ponizavanje odredjenih kolega. Projekti su zanimljivi, ali to izgubi svoju draz kad dodje osnivac koji na zalost nije opustena i prirodna osoba."
Dobre stvari
Prostor je lepo uredjen, oprema je kvalitetna.
Loše stvari
Nacin na koji osnivac komunicira sa zaposlenima, zakljucuje i iznosi misljenja. Losa organizacija taskova, usiljena podela odgovornosti (nema flow-a), napeta atmosfera, usiljenost.
Savet menadžmentu
Pa da postoji za pocetak.
Strane 1
Radiš kao HR ili si Vlasnik ove firme? Registruj svoj nalog