NS Web Development

http://nswebdevelopment.com/
IT i Tehnologije

2 Slika 1 Komentara 1 Plata Statistika Opis

Osnovne Informacije

Broj zaposlenih: 10-50
Grad: Novi Sad
Adresa: Dr. Ribara 15, 11000 Novi Sad

Komentari

Feb 12, 2017,
"Bez Naslova"
Dobre stvari
Sjajno mesto za juniore, početnike bez iskustva zbog jednostavnosti projekata koji se uglavnom svode na razvoj CRUD aplikacija. Za svakog početnika je bolje da radi u ovakvoj firmi pola godine ili godinu na jednostavnijim CRUD projektima, čak i za manju platu, pa tek onda može da pređe na neke ozbiljnije, složenije projekte u neku bolju firmu za veću platu.
Loše stvari
Apsurdna kadrovska politika - velik broj zaposlenih su zaista nestručni, a onaj stručniji deo zaposlenih koji ipak znaju nešto su tretirani kao da su totalno nestručni (osim ako nisu asistenti sa FTN). Plate su puno manje od tržišnih, čitav niz ljudi su napustili firmu jer su u drugim firmama dobili puno bolje ponude. Radi se ili bez ikakvog ugovora ili uz prijavu "na minimalac". Poslovna kutlura je na ne baš zavidnom nivou - neko može da se izdere na tebe ili npr. da te uvredi, a da uopšte ne snosi nikakve posledice. Takođe, nikada nema nekih team-buildinga, druženja van firme ili tako nečega. Cenovna politika i politika kvaliteta su fundamentalno pogrešne - ide se na nisku cenu i nizak kvalitet proizvoda, umesto da se ide na malo viši kvalitet i višu cenu - praktikuje se kaubojsko programiranje i kaubojski projektni menadžment, nema prave analize i projektovanja pre nego što se započne sa kodiranjem, već se to radi "iz glave", nema coding standarda, unit testova, dokumentacije koja prati proizvod, programeri su ujedno i testeri tako da se softver ne testira kako bi trebalo... ukratko, izgnorišu se sve dobre prakse softverskog inženjerstva.
Savet menadžmentu
Gledajte da unapredite kvalitet proizvoda na kojima radite za svoje klijente, angažujte testere, uvedite coding standarde i uopšte, držite se dobrih praksi softverskog inženjerstva, tek onda ćete moći da izboksujete malo veću cenu koju naplaćujete od istih. Nemojte angažovati ljude koji ne znaju ništa o programiranju i nemojte vršiti segregiraciju zaposlenih na one koji su asistenti sa fakulteta tehničkih nauka i na one koji to nisu - ako nismo asistenti ili vaši poznanici, to uopšte ne mora da znači da smo blesavi, ograničeni i bez perspektive, tržište će vas demantovati.

Kolika je Plata u NS Web Development

Radno mesto Prosečna plata Min Max
Programer Ukupno 1 plata na ovoj poziciji 283 EUR 283 EUR 283 EUR
Programer Ukupno 1 plata na ovoj poziciji
283 EUR (prosek)
Cena poruke: 180 din. sa PDV-om.
3 meseca kompletnog pristupa