Link Group d.o.o.

www.link.co.rs/
IT i Tehnologije

2 Slika 31 Komentara 71 Plata Statistika Opis

Osnovne Informacije

Broj zaposlenih: 50-200
Ime vlasnika/generalnog direktora: bez imena
Grad: Beograd
Adresa: Cara Dušana 34, 11080 Beograd

Komentari

Aug 12, 2020,
"Bez Naslova"
Loše stvari
Uslovi, plata, menadzment, nemogucnost napredovanja
Jul 19, 2020,
"Izrabljivanje"
Dobre stvari
Nista
Loše stvari
Sve...
Savet menadžmentu
Izaci u susret zaposlenima!
Jun 01, 2020,
"Osrednje"
Dobre stvari
Ljudi
Loše stvari
Škrtost
Savet menadžmentu
Fer plaćanje
May 05, 2020,
"Firma koja gleda samo svoju pozadinu za radnike ih boli ona stvar interes i samo interes odnosno PARE"
Dobre stvari
Redovna plata
Loše stvari
Vecina skoro sve
Savet menadžmentu
Da se promeni sve
Feb 27, 2020,
"Bez Naslova"
Loše stvari
Ne postoji mogucnost napredovanja, losi medjuljudski odnosi, mala plata, ne uvazava se misljenje zaposlenih

Kolika je Plata u Link Group d.o.o.

Radno mesto Prosečna plata Min Max
Agencija Za Zaposljavanje Ukupno 1 plata na ovoj poziciji 414 EUR 414 EUR 414 EUR
Agent Naplate Ukupno 2 plata na ovoj poziciji 338 EUR 315 EUR 360 EUR
Asistent Tehničke Podrške Ukupno 1 plata na ovoj poziciji 326 EUR 326 EUR 326 EUR
Copywriter Ukupno 2 plata na ovoj poziciji 239 EUR 224 EUR 253 EUR
Debt Collection Ukupno 1 plata na ovoj poziciji 327 EUR 327 EUR 327 EUR
Agencija Za Zaposljavanje Ukupno 1 plata na ovoj poziciji
414 EUR (prosek)
Agent Naplate Ukupno 2 plata na ovoj poziciji
338 EUR (prosek)
315 EUR ... 360 EUR
Asistent Tehničke Podrške Ukupno 1 plata na ovoj poziciji
326 EUR (prosek)
Copywriter Ukupno 2 plata na ovoj poziciji
239 EUR (prosek)
224 EUR ... 253 EUR
Debt Collection Ukupno 1 plata na ovoj poziciji
327 EUR (prosek)

Plata na vreme, Prijava na Punu Platu, Plaćen Godišnji i Slično?

Fer Plaćeni

Plata na vreme

Prijava na punu platu

Redovno prijavljen

Voli da ide na posao

Plaćeni putni troškovi

Radi se vikendima

Plaćeno usavršavanje

Pozitivna atmosfera

Vreme provedeno na poslu

Kakve su kolege

Kakav je menadžer/šef

Kakav je CEO/Vlasnik

Kratki Opis

LINK group je vodeća multinacionalna kompanija, koja se više od 20 godina uspešno bavi profesionalnom edukacijom i sertifikacijom u oblasti informacionih tehnologija i savremenog poslovanja. Kompanija posluje na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Ukrajine, Republike Moldavije i Sjedinjenih Američkih Država, a putem jedinstvenog e-Learning sistema za učenje na daljinu okuplja polaznike iz preko 120 zemalja sveta. U okviru našeg obrazovnog sistema u Srbiji postoji osam obrazovnih institucija: ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy, Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS, Akademija lepih umetnosti i multimedija – ALUM, Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS, Savremena gimnazija i OKschool, sa sedištem u Beogradu i predstavništvom u Novom Sadu. U Rumuniji postoje LINK Academy i BusinessAcademy, sa dve škole u Bukureštu i Temišvaru. Kompanija LINK group sa uspehom posluje i u Bosni i Hercegovini, gde funkcionišu tri obrazovne institucije:  ITAcademy i BusinessAcademy, sa predstavništima u Sarajevu i Banjaluci, kao i Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo, sa sedištem u Trnu, opština Laktaši. Obrazovna ustanova LINK Academy sa velikim uspehom posluje u Ukrajini, tačnije u Kijevu i Lavovu. U Republici Moldaviji, sedište LINK Academy nalazi se u Kišinjevu.

LINK group je tvorac prve srpske platforme za e-Learning – Distance Learning System. Zahvaljujući platformi za učenje na daljinu, specijalno dizajniranoj od strane vrhunskih stručnjaka, zasnovanoj na višegodišnjoj obrazovnoj praksi, istraživanjima i iskustvima, na našim obrazovnim ustanovama, pored uobičajenog, tradicionalnog načina pohađanja nastave, dostupno je i učenje na daljinu, odnosno učenje putem interneta. Razvili smo i jedinstvenu metodu učenja – Arhitekturu saznanja, koja pomaže na putu sticanja i usavršavanja znanja iz izabranih oblasti, nekoliko puta brže i efikasnije nego što je to slučaj sa korišćenjem drugih metoda.

Pokrenuli smo prvu internet edukativnu televiziju u regionu – LINKeduTV na kojoj gledaoci mogu da prate obrazovne sadržaje iz oblasti marketinga, informacionih tehnologija, ekonomije, menadžmenta, uspešnog vođenja karijere, preduzetništva, motivacije, dizajna, uspeha, ali i sadržaje koji su deo gradiva osnovnih i srednjih škola.

Razvijajući privlačna, inspirativna rešenja za efikasnu upotrebu tehnologije u obrazovanju, kompanija LINK group se fokusirala na pružanje pomoći predavačima u radu i učenicima u učenju. Educational system integrator predstavlja najmoderniju tehnologiju, koja pomaže u edukaciji i odgovara na sve potrebe u procesu obrazovanja. U sastavu LINK groupa funkcioniše i odeljenje za razvoj, planiranje i održavanje softvera – SoftLINK, koje, osim podrške poslovanju naše kompanije u celini, pruža usluge klijentima i obezbeđuje im kompletna softverska rešenja za poslovanje na internetu i informacione sisteme za različite delatnosti.

Kvalitet kompanije LINK group i svih njenih organizacionih jedinica, između ostalog, potvrđuju partnerstva i sertifikacije vodećih svetskih kompanija i obrazovnih institucija – Microsoft, Apple, Adobe, VUE, Cambridge International Examinations – kao i akreditacija Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja RS.


Cena poruke: 180 din. sa PDV-om.
3 meseca kompletnog pristupa