Komentari za Adacta d.o.o.


Dec 21, 2023,
"Sve ok osim plate"
Dobre stvari
Kolege
Loše stvari
Plate
Savet menadžmentu
Da bolje prate razvoj zaposlenih i cene dobre radnike
Feb 12, 2023,
"Srednja žalost."
Dobre stvari
Od svega ponešto.
Loše stvari
Što se tu pitaju naši loši ljudi.
Savet menadžmentu
Da uči još!
Sep 11, 2020,
"Licemerje i lazi, nema ljudskosti ni kolegijalnosti. Ceni se podvaljivanje drugima. Direktor voli ogovaranja, pa ako niste iz te price, ne pise vam se dobro. Nema sistema napredovanja ni u znanju ni u plati, sve zavisi od raspolozenja pojedinaca taj dan."
Dobre stvari
Voce za zaposlene
Loše stvari
Odnosi medju ljudima uzasni. Licemerje je osnovna vrednost ove firme
Savet menadžmentu
Da daju otkaz jer ne zaju da rade posao
Dec 12, 2018,
"Ne želim je menjati"
Dobre stvari
Ljudi, okruženje, komunikacija, plata, organizacija rada,
Mar 03, 2018,
"Firma u kojoj vas neće čuti i nećete imati mogućnost za napredovanje, cicijaški nastrojena za povećanje plate iako za vaš rad uzima nekad i preko 50e/h"
Dobre stvari
Klizno početno radno vreme od 8 - 9:30. Mogućnost izlaska ukoliko vam je potrebno da nešto uradite u toku radnog vremena. Plaćeno dodatno zdravstveno osiguranje (ovo je samo za zaposlene u firmi, oni koji rade preko agencije/omladinske ga nemaju).
Loše stvari
To što ako dođete 5 minuta nakon 9:30 (klizno početno od 8 - 9:30) računa se kao da ste zakasnili 1:45 min. Mnogo posla, dosta zauzetih kolega, open space, buka u kancelarijama, zajednička kuhinja u kojoj higijena zavisi od ostalih zaposlenih dok nedođe spremačica, nema parking mesta, nije organizovan ketering, nepostojanje procedura, neretko niste sigurni ko vam je nadređeni. Nepostojanje mentorstva za početnike, loše organizovano učenje. Generalno loša komunikacija i atmosfera među kolegama (Sistem radi na tome da zavadi radnike i da svako gleda samo svoja posla). Nametanje radnog učinka od određenog broja "naplativih radnih sati" sa problemom dobijanja i otimanja takvih poslova.
Savet menadžmentu
Da budu otvoreni za potrebe radnika. Urade nešto po pitanju parking mesta za zaposlene u firmi. Da organizuju ketering. Da promene HR menadžera. Napišu procedure za zaposlene a ne da ih dočekaju na nož kad naprave greške za koje nikad nisu čili da postoje u procedurama.
Nov 27, 2017,
"prijatno okruženje, fini ljudi, sjajna uprava"
Dobre stvari
okruženje, kolege
Strane 1
Radiš kao HR ili si Vlasnik ove firme? Registruj svoj nalog