Komentari za Detektivska agencija Anonimus


Oct 16, 2019,
"Kolektiv je prijateljski, konflikt nikada nisam imao ni sa kim, plata je uvek redovna, uvek ima bonusa preko plate, svaki mesec, posao ume da bude naporan ali je zanimljiv, gazda trazi da se ozbiljno radi ali i nagradi svaki put zaista."
Dobre stvari
Posao je zanimljiv i dinamičan, atmosfera je prijateljska, oko svega možete da se dogovorite, Vaši zahtevi i molbe se slušaju, odmor možete da birate kada i koliko želite, ali bukvalno. Plata je dobra, uvek je na vreme, ako Vam treba novac možete i unapred da uzmete platu, gazda toliko izlazi u susret, zaista korektno. Gazda uvek časti preko plate, ali koliki će bonus biti, manji ili veći, zavisi samo od Vas i od toga kako uradite posao.
Loše stvari
Nekada posla zna da bude zaista mnogo, ume da se radi i subotom i nedeljom, i danju i noću, u Beogradu, van Beograda, u Srbiji, van Srbije. Ume da bude opasno ponekad. Ume da naiđe težak i psihički zamarajući slučaj za rad. Ali sve, svaki prekovremeni sat se plaća i to u punoj satnici, i to po principu svaki započet sat se računa kao ceo sat, a kada se radi vikendom ili posle 10 uveče satnica je uvećana za 25%. Loše je to dakle što nekada samo radite i spavate, ali, ponavljam barem znate za šta radite i tada donesete još više novca kući.
Savet menadžmentu
Samo da nastave kako su radili do sada, jer nam je firma broj jedan na google pretraživaču već godinama unazad i niko ne može da nas prestigne a stalno pokušavaju, toliko smo dobri. Poslovna strategija je besprekorna, a sve ciljeve koje postavimo uvek postignemo mnogo pre rokova, a rokovi nisu naivni ni malo. Sve funkcioniše odlično, kao celina i kao pojedinačne jedinice i saradnja među jedinicama je takođe na zavidnom nivou. Marketing se radi savršeno, preporuka stižu u velikom broju, imamo mnogo stalnih klijenata koji nam veruju apsolutno. Vidi se da rade dobar posao jer gazda ima još jednu firmu koju vodi isti menadžment i ta firma je takođe prva na google i ista je priča kao sa ovom firmom, onda Vam je sve jasno, i tako se vidi da tim radi na vrhunskom nivou i da vuku prave poteze, da imaju dobru procenu i analizu, jednostavno imaju pravi recept uspeha. Savetovao bih ih samo da nastave tako, da se ne opuštaju i to je sve!
Strane 1
Radiš kao HR ili si Vlasnik ove firme? Registruj svoj nalog