Komentari za Biz Up Team d.o.o.


Nov 02, 2016,
"Agent prodaje"
Dobre stvari
Službeni automobil 24/7,android službeni telefon,laptop,mobilni wi-fi,ok kolektiv, 20000 mesečno na kartici za gorivo
Loše stvari
Za novajlije target je 20 VIP brojeva i 2 Xerox štampača a za stare radnike 35 brojeva i 2 štampača. Fiksna plata ako se ispuni target je 40 000 a ako ne onda minimalac na račun 22 800. Npr: Prodaš 20 brojeva i jedan štampač (od 2) i dobiješ 22800. Firma lepo zaradi na tvojim ugovorima a tebe plate kao bednika jer ti fali jedan štampač ili jedan broj za target. Dok se radio samo VIP firma je bila skroz ok.Kako su uveli ove štampače nastalo je rasulo. Vidno je da su uvedeni da se unište agenti koji se opterete sa poslom da,zarade pare firmi a onda te ta ista firma uništi jer ti fale neki odvratni štampači i daju ti platu minimalac. Nekad bila firma,sad bežite od nje. Ja sam radio 3 meseca.
Biz Up Team d.o.o. Odgovor
Dec 14, 2016
I za ta 3 meseca ništa nisi naučio. Bolje je da ideš da prodaješ prašak za veš i paštete. Svaka moderna firma ima više targeta i svi utiču na platu. Normalno kome ne odgovara gospodski posao, može odmah da ide...
Sep 04, 2016,
"Kragujevac"
Dobre stvari
Dobrih stvari je bilo nekad, dok se firma bavila samo jednom delatnošću. Sada te teraju da pored ponuda za najgoreg mobilnog operatera, uvaljujes ljudima stampače na rentiranje gde sve u početku deluje mega jeftino ali te na kraju skupo izadje. Ako ste mislili da je to sve, grdno se varate, zašto da kada već nudite ugovore za Vip moble i štampače, ne ponudite i usluge Bisnode-a - finansijske analitike po jako ~promotivnim cenama~. Dobro je i što je gazda počeo da deli sendviče ljudima koji hvale firmu na sva usta. Uz sendvič, možda uskoro dobiju i jogurt.
Loše stvari
Srećom pa sam sa nazovi visoke pozicije pobegao i otvorio svoju firmu, gde znam bar za šta ginem. Ovako sam bio kao na traku od 00-24h a sve to za kao neku super palatu od 500 eur. I kao si srećan imaš platu 500 eur više nego prosek u regiji, a u stvari radiš posao za 4 komercijaliste. Taman misliš da si završio jedan target, eto ga target za štampače, onda i stigneš taj target.... A gde je target za Bisnode.... i sve u krug. Srećom botovi su tu da prave nazovi srećnu družinu, a u suštitni to su ljudi koji su se odrekli privatnog života. Dok si mlad, može da se izdrži. Naravno, prijavljen si na minimalac i sve pare dobijaš na ruke...
Savet menadžmentu
Beogradskim botovima treba da se plati prekovremeno, a ne samo sendvić.
Sep 02, 2016,
"Perspektivna firma"
Dobre stvari
Firma se bavi ne bas cestom delatnoscu, u pitanju je komercijala za mobilnog operatera i sklapanje ugovora, a to je naravno mnogo lakse nego recimo prodavanje Kirby usisivaca, tako da nije nikakav bauk. Kolektiv je zaista dobar, kolege su uvek tu da pomognu. Supervizor se maximalno trudi da izadje u susret, nije nadobudan, ponasa se kao drugar. Takodje i direktor. Postoje targeti, ali nista nedostizno. Ako nema hvatanja krivina, sve moze da se dostigne, a to je naravno i ozbiljnost u poslu. Na terenu moze da se upozna dosta firmi, razliticih ljudi, sam krojis svoje vreme i svi losi komentari su samo od onih radnika koji su bili losi i naravno najureni.
Loše stvari
Nemam zaista losih stvari da kazem, mozda recimo eto sto nema cesce tim bildinga..
Aug 22, 2016,
"Bez Naslova"
Dobre stvari
Sjajno radno kruženje, mogućnos odlične zarade, korektni nadređeni ,poštovanje svih odredaba ugovora o radu...
Loše stvari
Za sada nema
Biz Up Team d.o.o. Odgovor
Dec 14, 2016
Hvala kolega, samo tako nastavi, imaš našu podršku.
Aug 22, 2016,
"Ja nisam bio u boljoj firmi."
Dobre stvari
Direktor mi je kao ortak ,nemam pritisak od njega ,plata je na vreme navijam sat po njoj.Uz auto koji mogu da koristim i u privatne svrhe,a da me pritom nikada nisu pitali gde sam i šta radim van radnog vremena.O zaradi ne bih da pišem ,samo mogu da kažem da nisam nikada ali nikada više zaradjivao.Supervizor mi pomaže kad god mi je potreban tu je za nas.
Loše stvari
Nema ih
Savet menadžmentu
Bilo bi lepo da direktor uvede,u kancelarije Sony playstation 4.
Aug 21, 2016,
"Vrhunsko radno okruzenje"
Dobre stvari
Super ekipa, mogucnost velikeeeee zarade, maksimalno obezbedjenje alata za rad (auto 24/7, telefon, tablet, laptop, internet),
Loše stvari
Nema losih stvari
Savet menadžmentu
Vodite nas na karting druzenje.. :))
Aug 20, 2016,
"Vrhunski odnos prema zaposlenima, super zarada"
Dobre stvari
Fleksibilnost, mogućnost velike zarade, vrh ekipa
Loše stvari
Nema loših stvari
Savet menadžmentu
Malo češće organizujte timska druženja
Jul 26, 2016,
"Predstavnik prodaje na terenu"
Dobre stvari
Telefon i auto.
Loše stvari
Jako loš kolektiv, kolege samo gledaju svoj interes i kako da ti ukradu ono malo korisnika sa kojima radis. Najgore su ove kolege sto su najureni iz raznih komercijala ili od drugih operatera - pa sad gaze preko mrtvih.
Savet menadžmentu
Povecanje supervizorskog nadzora i podrške.
Jul 04, 2016,
"Kragujevac"
Dobre stvari
Nema dobrih stvari, radi se 24/7.
Loše stvari
U Kragujevcu je jako teško radititi. Veliki su mesečni ciljevi, i u suštini sa platom ne prelazimo 30.000 rsd. Dosta korisnika se razocaralo u Vip mobile i jednostavno je jako teško ostvariti saradnju sa bilo kim. Konkurencija na terenu je takodje ogromna, pa čak i da su ti same kolege konkurencija. Ko ima živce kao strune može da proba.
Savet menadžmentu
Ponuditi ljudima napredovanje u Vip Mobile-u, a ne da gule po terenu kao crnci
Jun 25, 2016,
"Bez Naslova"
Dobre stvari
Sluzbeni auto sa vrlo ogranicenim gorivom Ponekad se prave timska druzenja
Loše stvari
Izivljavanje sa nedostiznim targetima nikakva podrska na terenu, moras sam da pronalazis korisnike. U startu te pitaju da li imas neke svoje prijatelje i poznanike koje bi doveo u Vip Mobile. Kada ne ispunis target, sledeci mesec ti odbiju od para za gorivo pa onda sam placas iz svog dzepa ako zelis da radis. Supervizori su toliko nadobudni kao da su popili svu pamet sveta, a u sustini cist odpad koji je izbacen iz svih normalnih firmi pa ovde nasli da glume velicinu. Radis neprijavljen ili te prijave na minimalac. Nikom ne bi preporucio. Godisnji odmor fakticki ne postoji, jer i kad si na odmoru ti je isti target od minimum aktiviranih 25 kartica. Nema nikakvih mogucnosti za napredovanjem.
Savet menadžmentu
- Supervizori da se spuste na zemlju sa svojih visina - smanjenje targeta
Strane 1 2
Radiš kao HR ili si Vlasnik ove firme? Registruj svoj nalog