AZUT Media

www.azut-media.rs/
IT i Tehnologije

1 Slika 16 Komentara 30 Plata Statistika Opis

Osnovne Informacije

Broj zaposlenih: 1-10
Ime vlasnika/generalnog direktora: Filip Antunović
Grad: Beograd
Adresa: Bulevar Zorana Đinđića 127b, 11070 Beograd

Komentari

Dec 06, 2019,
"Zelenaši"
Dobre stvari
Ništa
Loše stvari
Cela poslovna struktura je na nivou mesne zajednice
Savet menadžmentu
Prodajte usluge bez prethodnog pristanka druge strane i uznemiravate mesecima za nešto što jednostrano radite.Da ima ikakvog zakona u državi vi ne biste obavljali nikakvu delatnost. Vršite snimanje nezakonito i ucenjujete istim sramota
Sep 07, 2018,
"Vrh"
Dobre stvari
Plata i kolege
Loše stvari
Nadrejeni
Savet menadžmentu
Da malo iskulira i smiri strasti
Sep 02, 2018,
"Odlicni uslovi i zarada"
Dobre stvari
Sve preporuke, prezadovoljna sam. Radim nesto vise od 2 godine u Azutu. U koliko necete da fizikalisete, radite u maxiju, pekarama, gradjevini, gde vas poslodavci i ne isplate, ovde se zna, 8 sati radis, prva smena, pola sata pauza za rucak.vikend mi je slobodan. Najbitnija stvar, predivan kolektiv i divne i pozitivne kolege, odlicna zarada oko 500 e koja mi nikad nije kasnila. Mnogo stvari sam i naucila za ove dve godine, prvenstveno sta znaci raditi sa ljudima. Postuju te, ne izgubis dostojanstvo kao u mnogim firmama u Beogradu.
Loše stvari
Sve je u redu. Stvarno nemam sta da navedem
Savet menadžmentu
Svaka cast
Aug 20, 2018,
"Dobra zarada, korektni uslovi za zaposlene i dobri kolegijalni odnosi"
Dobre stvari
Dobra radna atmosfera, kolegijalnost, redovna plata i dobra zarada
Aug 06, 2018,
"odlicna firma za zaradu"
Dobre stvari
kolege i dobra i redovna zarada
Loše stvari
manjak radnika
Savet menadžmentu
mozda vise pauza za pusace

Kolika je Plata u AZUT Media

Radno mesto Prosečna plata Min Max
Agent Ukupno 5 plata na ovoj poziciji 238 EUR 84 EUR 544 EUR
Agent Prodaje Ukupno 3 plata na ovoj poziciji 508 EUR 485 EUR 542 EUR
Agent Prodaje U Call Centru Ukupno 1 plata na ovoj poziciji 261 EUR 261 EUR 261 EUR
Agent U Call Centru Ukupno 1 plata na ovoj poziciji 543 EUR 543 EUR 543 EUR
Agent U Call Centru Ukupno 2 plata na ovoj poziciji 287 EUR 100 EUR 474 EUR
Agent Ukupno 5 plata na ovoj poziciji
238 EUR (prosek)
84 EUR ... 544 EUR
Agent Prodaje Ukupno 3 plata na ovoj poziciji
508 EUR (prosek)
485 EUR ... 542 EUR
Agent Prodaje U Call Centru Ukupno 1 plata na ovoj poziciji
261 EUR (prosek)
Agent U Call Centru Ukupno 1 plata na ovoj poziciji
543 EUR (prosek)
Agent U Call Centru Ukupno 2 plata na ovoj poziciji
287 EUR (prosek)
100 EUR ... 474 EUR

Plata na vreme, Prijava na Punu Platu, Plaćen Godišnji i Slično?

Fer Plaćeni

Plata na vreme

Prijava na punu platu

Redovno prijavljen

Voli da ide na posao

Plaćeni putni troškovi

Radi se vikendima

Plaćeno usavršavanje

Pozitivna atmosfera

Vreme provedeno na poslu

Kakve su kolege

Kakav je menadžer/šef

Kakav je CEO/Vlasnik

Kratki Opis

Kompanija “Azut Media“ je osnovan 2013. godine kao trgovinsko preduzeće koje se bavi specijalizovanom prodajom laptop računara, desktop računara, računarske opreme i mreže, video nadzora, stampača, tonera i pratećeg softvera. Prodajemo proizvode najvećih svetskih proizvođača kompijuterske opreme. Prihodi preduzeća su generisani po osnovu prodaje kupcima u segmentu maloprodaje, segmentu velikoprodaje. Tokom ovog perioda ostvarili smo promet od preko 600 hiljada evra u segmentu IT opreme i specializovanih programa.  Direktor preduzeća je Filip Antunović. Od svog osnivanja kompanija se prvenstveno bavila trgovinom  na malo na domaćem tržištu. U 2015. godini dolazi do širenja poslovanja kompanije od kada  doživljava konstantan rast. Uspešnim i kvalitetnim poslovanjem, posvećenošću kupcu i stalnim inovacijama postala je zapažena na tržištu Srbije u oblasti trgovine na malo, elektrotehničkom i kompjuterskom opremom. Azut Media je jedan od najbrže napredujućih distributera i proizvođača računara, medijskih uređaja i komunikacionih ehnologija u region, a naš cilj ogleda se u zadovoljavanju potreba korisnika, uz trajnu brigu o razvoju društvene zajednice i očuvanju životne sredine.

S obzirom da Laptop Centar ide uvek u korak sa vremenom,a po uzoru na najveće svetske internet prodavnice kao što su Amazon, Ebay, Alibaba, Best Buy...od ove godine je fokus na online prodaji gde možete pronaci veliki broj artikala poznatih brendova kako na našem tržištu,tako i šire. Zbog širine asortimana samo delić se može videti u maloprodajnom objektu koji se nalazi u Bulevaru Kralja Aleksandra 324. Sve ostalo je dostupno na sajtu laptop centar.rs .


Organizacionu strukturu čini pretežno mlad,dinamičan i pouzdan tim iskusnih ljudi sa fokusom na rešavanje konkretnih zahteva korisnika.Laptop Centar je nastao kao kompanija koja je direktno posvećena krajnjem korisniku i rešavanju njegovih zahteva.


Osnovni segmenti našeg rada su:


Hardver:

Veleprodaja i maloprodaja laptop računara, desktop računara, monitora, servera, bele tehnike, mobilnih telefona, periferije… Isporuka najkvalitetniije opreme renomiranih svetskih proizvođača.

Prilikom kupovine računara i opreme, možemo da ponudimo dodatne usluge:

 • isporuku tj prevoz opreme do željene lokacije
 • kompletnu instalaciju i povezivanje opreme
 • konfigurisanje računarske opreme prema definisanim zahtevima.


 Tablet računari

Tražite proizvod koji ce vam omogućiti zabavu i obavljanje posla u isto vreme, odaberite neki od modela iPad, Android ili Windows tableta po povoljnim cenama. Ako se vratimo nazad u vreme kada je osnovni mobilni telefon bio luksuz, lični digitalni pomoćnici su pružali mobilnu platformu za uređivanje dokumenata i praćenje liste obaveza. Danas su pametni telefoni i tableti preuzeli ulogu personalnih digitalnih asistenata. Ovi uređaji ne samo da podržavaju osnovno uređivanje datoteka, već omogućavaju i pokretanje miliona igara i aplikacija. Iako se ponekad nazivaju tablet računari, većina tableta funkcionišu više kao pametni telefoni sa velikim ekranima nego laptop ili desktop računari. Tableti mogu pokrenuti skoro svaku aplikaciju za smartphone, kao i aplikacije dizajnirane posebno za veći ekran samog tableta. Mogućnost instaliranja novih aplikacija i izvođenja višestrukih funkcija razlikuje tablete od uređaja jedinstvene namene: tablet može da reprodukuje muziku kao MP3 plejer, prezentuje e-knjige poput e-čitača i pokreće igre kao prenosiva konzola. Tableti nude lakšu, tanju alternativu tradicionalnim laptop računarima dok pružaju veće ekrane od pametnih telefona. Veličina displeja kod njih se kreće od 7 do 10 inča. Bez obzira da li tražite mali uređaj koji je savršen da vam brže prođe vreme na porodičnom izletu, ili tražite veće uređaje koji dolaze sa tastaturom i postoljem, i mogu biti postavljeni kao tradicionalni desktop, na pravom ste mestu, i bićete zadovoljni raspoloživim izborom uređaja u Azut Mediji. Otkrijte izuzetan poklon za posebnog člana porodice ili donesite kući uzbudljiv novi gadžet za Vas iz ove linije prenosnih uređaja i omogućite sebi vrhunsku zabavu.


Onome što radimo prilazimo otvoreno, strastveno i sa osmehom


Svaku novu ideju prihvatamo sa oduševljenjem i težimo da je do kraja zajedničkim snagama sprovedemo sa puno entuzijazma.


Kreativnost u praksi


Inovativnost je ono što nas izdvaja od drugih. Kreativnost i razmišljanje van svih granica su jedan od ključeva našeg uspeha.


Osećaj i motivacija da posao bude završen


Odgovornost je ono što krasi sve nas u Azut Media. Prirodan osećaj i motivisanost da posao bude završen na vreme i uz vrhunski kvalitet.


Pojedinac može mnogo, tim sve


Snažan tim je ono što krasi Azut Media! Individualna snaga i znanje projektovani kroz rad u timu obaraju sve poslovne barijere.2016. godine Azut Media odlučuje da svoje poslovanje sa direktne prodaje proširi i na online prodaju. Preko 10 maloprodajnih objekata zastupljeno je širom Srbije u gradovima: Beograd, Sremska Mitrovica, Loznica, Nova Pazova  itd.

 Kao zaposleni u Azut Media, možete spojiti zadovoljstvo i rad u čemu leži ključ napretka. Naša posvećenost prema raznolikosti i istrajnosti, timskoj kulturi i oblastima u kojima radimo reflektuje našu misiju da čuvamo trgovinu zdravo.

Hvala Vam na interesovanju za otvorene pozicije, ukoliko želite da se prijavite za neke druge poslove, možete poslati svoju biografiju na mejl adresu posao@azutmedia.rs


Vizija

Naša vizija je da postanemo lider u domenu prodaje računara i računarske opreme na teritoriji cele Srbije i da na taj način u potpunosti zadovoljimo potrebe društva i pojedinaca za korišćenjem računara u određene poslovne ili privatne svrhe, kao i očuvanje i unapređenje pozicije na tržištu. Težimo ka unapređenju u osnovnoj delatnosti koja podrazumeva IT sektor, kao i preuzimanje liderske pozicije u drugim nišama poslovanja za ostale proizvode iz naše ponude.


Misija

Želimo poboljšati svet inovacijama koje obogaćuju svakodnevnicu i koje su istinski korisne i praktične. Pružati pomoć u iskorišćavanju svih mogućnosti tehnologije, kako današnje tako i sutrašnje. Približavanjem novih tehnologija svim staležima društva, potpomažemo izgradnju novog modernog društva. Ostvarivanje maksimalnog zadovoljstva naših kupaca pružanjem proizvoda visokog kvaliteta u što kraćem vremenu i po najpovoljnijim cenama.


Cilj

Naš osnovni cilj je da kupcima i klijentima pružimo u svakom momentu što više za uloženi novac, ceneći njihovo vreme i veru u nas. Zauzvrat stičemo stalne klijente, partnere i saradnike. Za sada smo u tome uspeli, a nastojaćemo da tako ostane i u narednim godinama.

“Pravi uspeh nikada nije proizvod slučajnosti, već rezultat osmišljenog timskog rada i velikog truda.”

I kao što naše ime kaže, u poslovanju sa nama nema gubitnika već naprotiv, SVI su na dobitku!

 • Zadovoljenje potreba naših kupaca u svakom trenutku i na sto kvalitetniji i efikasniji način
 • Najbolja asortimanska ponuda
 • Konkurentne cene
 • Kontinualno praćenje i usvajanje novih tehnologija i vodećih brendova
 • Neprekidno praćenje i razumevanje zahteva i potreba kupaca
 • Održavanje kvalitetnih odnosa sa dobavljačima
 • Kvalitetom svojih proizvoda i profesionalnim odnosom prema radu negovati poverenje svojih poslovnih partnera i sticati nove
 • Obezbeđenje maksimalne motivisanosti zaposlenih u svakom trenutku
 • Kontinualno usavršavanje i edukovanje zaposlenih, koji su i osnovni izvor nase energije


NAŠ MOTO

Kvalitet proizvoda, usluga, pristupačna cena i pre svega briga o kupcu. Jednostavna formula: Vaše zadovoljstvo = naš uspeh!Garancija

Garantni rok počinje od datuma na fakturi. Dužina garantnog roka zavisi od vrste proizvoda. Na svakom proizvodu je naznačena dužina trajanja garantnog perioda. Garancija se daje isključivo na tehničku ispravnost uređaja, a ne na njegovu očekivanu funkcionalnost.


Azut Media se obavezuje da će isporučiti robu sa kompletnom dokumentacijom i pripadajućom ambalažom tj. kompletnu kakva je dobavljena od distributera.


Nažalost,  shodno današnjem tehnološkom nivou nije moguće garantovati 100% ispravnost komponenata kako hardverskih tako i softverskih, te međusobnu kompatibilnost svih artikala iz naše ponude.


Da bi se ostvarilo pravo na garanciju neophodno je, pri predaji artikla na servis, uz neispravan artikal priložiti svu dokumentaciju koja dolazi uz proizvod, NEOŠTEĆENU ambalažu, original garantni list i original ili kopiju fiskalnog računa kojim se potvrđuje kupovina. Uz to je potrebno navesti detaljan opis kvara kako bi se olakšala provera neispravnosti od strane servisera kompanije Azut Media  ili ovlašćenih servisera proizvođača.


Zamena delova pre provere dokumentacije i navedenih nedostataka nije moguća, osim ukoliko u cenovniku ili garanciji nije drugačije naznačeno (npr. ukoliko je za određeni artikl naznačeno da se u slučaju reklamacije menja 1 za 1 u garantnom roku).


Proizvodi koji se šalju na servis poštom ili paketnom distribucijom moraju biti propisno zapakovani u kartonsku ambalažu. Svi proizvodi koji su na ovaj način nama dostavljeni a koji nisu propisno zapakovani ili oni kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja kako ambalaže tako i samog proizvoda u toku transporta neće biti preuzeti od strane Azut Media-a d.o.o već će biti vraćene pošiljaocu o njegovom trošku. Azut Media  ne preuzima nikakvu odgovornost za sva eventualna oštećenja proizvoda i ambaže koji nastanu u toku transporta na ili sa adrese kupca.


TROŠKOVE NASTALE TRANSPORTOM PROIZVODA DO LOKACIJE NAŠEG SERVISA KAO I PONOVNO SLANJE POPRAVLJENOG ILI ZAMENJENOG ARTIKLA NA ADRESU KUPCA, SNOSI KUPAC.


GARANCIJA NE POKRIVA NEDOSTATKE, OŠTEĆENJA I KVAROVE NASTALE NEPRAVILNIM I NESTRUČNIM RUKOVANJEM PROIZVODOM.  U NEPRAVILNO RUKOVANJE SU UKLJUČENI I PROPUSTI POPUT SPAJANJA UREĐAJA NA IZVORE ENERGIJE KOJI NISU PROPISANI UPUTSTVOM ZA RUKOVANJEM KAO I KORIŠĆENJE UREĐAJA U NEPREDVIĐENIM USLOVIMA I PROSTORIMA. PRAVO NA GARANCIJU KUPAC GUBI I U SLUČAJU NEOVLAŠĆENOG POPRAVLJANJA UREĐAJA KAO I POPRAVLJANJEM OD STRANE TREĆEG LICA KOJE NIJE OVLAŠĆENO OD STRANE AZUT MEDIA. ILI PROIZVOĐAČA.


SVAKI PROIZVOD KOJI SE KUPI U AZUT MEDIA OBELEŽEN JE SERIJSKIM BROJEM KOJI JE UNET U NAŠU BAZU I NA OSNOVU KOGA SE VRŠI IDENTIFIKACIJA PROIZVODA. NE PREUZIMAMO NIKAKVU ODGOVORNOST ZA PODATKE NA RAČUNARU, HARD DISKU ILI BILO KOM DRUGOM UREĐAJU KOJI SLUŽI ZA SMEŠTANJE PODATAKA.

Azut Media ne vrši instalaciju i montažu robe na adresi kupca i samim tim ne snosi nikakvu odgovornost za nesaobraznost robe koja je nastala zbog nepravilne instalacije ili montaže.

U slučaju da servis Azut Media utvrdi da je proizvod koji je poslat na reklamaciju ispravan, biće naplaćen pregled proizvoda po važećem cenovniku servisa i biće naplaćeni svi transportni troškovi ( transport od adrese kupca do našeg servisa i ponovno slanje proizvoda na adresu kupca). Proizvod će se isporučiti na adresu kupca tek nakon što kupac uplati na naš tekući račun sve nastale troškove.


U slučaju da se radi o kompletnom računaru kupljenom u Azut Media naša kompanija se obavezuje da utvrdi i otkloni sve nepravilnosti u radu računara. U slučaju kupovine samo određenih komponenata za sastavljanje računara u Azut Media, kao i u slučaju kada računar nije sastavilo ovlašćeno lice iz našeg servisa Azut Media-u d.o.o  je dužan samo da proveri ispravnost komponenata kupljenih u Azut Media, kompatibilnost komponenata nije predmet garancije ukoliko sve komponente u računaru nisu kupljene kod nas.

U slučaju da su sve komponente u računaru kupljene u Azut Media, a dolazi do određenih nekompatibilnosti u međusobnom radu, naša kompanija se obavezuje da će u dogovoru sa kupcem pronaći rešenje za nastalu situaciju a svakako u korist kupca.


Azut Media se obavezuje da će svaki artikal koji je predat na servis a čija garancija nije rešena u primerenom roku ( Zakon o zaštiti potrošača,Član 54) zameniti novim, istim ili odgovarajućim artiklom. Ukoliko kupac ne prihvati zamenu artikla za drugi odgovarajući, kupcu će biti vraćen novac u iznosu koji stoji na fakturi koja je izdata prilikom kupovine datog proizvoda. Azut Media je dužna da bez odlaganja, a najkasnije u roku od 15 dana od prijema reklamacije,  odgovori potrošaču, sa izjašnjenjem o podnetom zahtevu i predlogom njegovog rešavanja. (Zakon o zaštiti potrošača, Član 58).

Proizvod se može vratiti isključivo u neoštećenoj originalnoj ambalaži, sa svom pripadajućom dokumentacijom koja se nalazi u originalnom pakovanju i ukoliko se nalazi u istom stanju u kakvom je i isporučen, bez ikakvih mehaničkih ili bilo kakvih drugih oštećenja. Proizvod mora biti neupotrebljavan. Proizvodi iz našeg asortimana koji spadaju u kategoriju potrošnog materijala i vode se kao potrošna roba nemaju garanciju (kertridži, toneri, fotopapir, sve vrste baterija).


Garancija se daje isključivo na ispravnost uređaja a ne na njegovu funkcionalnost jer se podrazumeva da je kupac upoznat sa tehničkim karakteristikama proizvoda, pa se garancija odnosi na činjenicu da će izabrani proizvod zadovoljiti zahteve kupca u okviru deklarisanih tehničkih mogućnosti propisanih od strane proizvođača.


Garancija se ne odnosi na poslove održavanja uredjaja tj. čišćenje, podmazivanje i sl...  Od korisnika se očekuje da kupljeni proizvod ne izlaže štetnim dejstvima (duvanski dim, ekstremno prašnjave prostorije, ekstremno hladne ili ekstremno tople prostorije i sl.). Sve eventalne nepravilnosti prouzrokovane ovakvim tretmanom uredjaja će se otklanjati isključivo na teret kupca po važećem cenovniku servisnih usluga.

Azut Media se obavezje da će kupca obavestiti o tome da je proizvod, koji je predat na reklamaciju, popravljen najkasnije sledećeg radnog dana nakon izvšenog servisa ili prijema popravljenog proizvoda od ovlašćenog servisa. Kupac je dužan da popravljeni proizvod preuzme iz našeg servisa najkasnije 30 (trideset) dana od trenutka kada je dobio obaveštenje da može preuzeti proizvod sa servisa.   Nakon isteka tog perioda Azut Media. ne preuzima više nikakvu odgovornost za dati proizvod i proizvod će biti predat na recikliranje.

Garanciju nije moguće ostvariti u sledećim slučajevima:

U slučaju intervencije ili popravke proizvoda od strane osoba koje nisu ovlašćene serviseri;

U slučaju nepravilnog rukovanja, transporta, skladištenja, instaliranja, nepridržavanja uslova rada i održavanja opisanih u dokumentaciji uz proizvod ili podvrgavanju ulovima koji su protivni tehničkim standardima u Srbiji;

U slučaju ugrađivanja neoriginalnih delova u uređaj;

U slučaju toplotnog, mehaničkog kao i oštećenja plastike proizvoda usled požara, nezgoda, vibracija, vremenskih uslova ili nepažnje;

U slučaju da kupac ne koristi originalne tonere za kupljeni štampač, već koristi reciklirane (zamenske).

Ako se baterije, izvori napajanja ili pomoćni uređaji koriste drugačije nego što je odobreno od strane prodavca;

Ako proizvod sadrži tragove kontakta sa tečnostima ili korozivnim materijalima;

U slučaju neovlašćenjih prepravki na softveru uređaja;

U slučaju neslaganja serijskog broja na sertifikatu, telefonu i na softveru;

U slučaju promena originalnog stanja uređaja.


Azut Media  d.o.o.

Cena poruke: 180 din. sa PDV-om.
3 meseca kompletnog pristupa