Komentari za Abelohost


Jul 31, 2021,
"Prevaranti. U toku "intervjua" za "content writing" vam daju zadatak, vi ga uspesno zavrsite, oni uzmu vas rad i na kraju vas ne zaposle."
Dobre stvari
Dobro je nauciti zivotnu lekciju da navodno kvazi prevarantske firme i kompanije postoje iz razloga, da prevare ljude i sebe obogate.
Loše stvari
Pitanje prakticno ne postoji, jer ovo po meni nije "kompanija", ovo je po mom misljenju prevarantska zajednica ljudi koji se ponasaju kao gladne zenke komarca.
Savet menadžmentu
Menadzment? To kod njih postoji? Savetujem im da prihvate oluju svih onih kojih su prevarili na ovaj ili onaj nacin, sta god to znacilo.
May 20, 2021,
"Konstantne lazi i prevare su jedne od glavnih stvari kojima se ova firma bavi."
Dobre stvari
/
Loše stvari
Plata Odnos Nema timskog duha Spletke, lazi i mutljavine
Aug 06, 2020,
"Potcenjuju radnike, traze trud a radis neprijavljen za 300-400 eura, gundjaju za svaku sitnicu i ne motvisu radnike. Dala sam otkaz"
Dobre stvari
Rad od kuce. Ostalo je lose, ne savetujem nikom da se vezuje, videla sam da ljude otpustaju bukvalno jer su prigovorili da nije takav dogovor. Obecavaju kue i gradove, prica je bila da imam platu oko 700e nakon tri meseca, dobila 300. Kazu na bonuse mozes da izadjes celu mesecnu platu, niko nije dobio vise 30e za 6 MESECI. Znaci 5e mesecno, umesto tkzv 1800. Lazu, odradite nesto dobro, kazu bonus 3e. Ja ocekivala za trud makar 50, jer takva je i prica, duplo na platu. Ali to nema sanse. Lazu, varaju, pisu lazne review-e. Prevara
Loše stvari
Plata - laz (pricaju i basnoslovnim ciframa, dobijete 300e) Fleksibilno radno vreme - laz (sati su fiksni) Odnos strogo poslovan Adult content KONSTANTNO Pisu lazne review-e svakog dana, jer varaju klijente
Strane 1
Radiš kao HR ili si Vlasnik ove firme? Registruj svoj nalog