Lotus Flare

http://www.lotusflare.com/
Neodređeno

10 Slika 1 Komentara 4 Plata Statistika Opis

Osnovne Informacije

Broj zaposlenih: 50-200
Ime vlasnika/generalnog direktora: Sam Gadodia
Grad: Beograd
Adresa: Starine Novaka 23, 11000 Beograd

Komentari

Jul 17, 2019,
"Odlicna kompanija!"
Dobre stvari
Fenomenalni ljudi Jako pozitivna atmosfera Nije outsourcing kompanija vec ima svoj proizvod Puno prilika za ucenje i mogucnost da se utice na razvoj projekata Fleksibilnost u smislu satnice i mogucnosti rada od kuce Dobri uslovi za rad (privatno zdravstveno, placen rucak, opcije na akcije firme) Dobra lokacija - centar Beograda
Loše stvari
Firma se brzo razvija, a jos uvek ima startup mindset, sto je u mnogim aspektima pozitivna stvar, ali ponekad se mogu pojaviti neki organizacioni problemi. Ipak, imam utisak da se to polako popravlja.
Savet menadžmentu
Razvijajte veci broj lokalnih menadzera.

Kolika je Plata u Lotus Flare

Radno mesto Prosečna plata Min Max
Mobile Developer Ukupno 1 plata na ovoj poziciji 2509 EUR 2509 EUR 2509 EUR
Nepoznata Pozicija Ukupno 2 plata na ovoj poziciji 822 EUR 610 EUR 1033 EUR
Software Engineer Ukupno 1 plata na ovoj poziciji 3796 EUR 3796 EUR 3796 EUR
Mobile Developer Ukupno 1 plata na ovoj poziciji
2509 EUR (prosek)
Nepoznata Pozicija Ukupno 2 plata na ovoj poziciji
822 EUR (prosek)
610 EUR ... 1033 EUR
Software Engineer Ukupno 1 plata na ovoj poziciji
3796 EUR (prosek)

Plata na vreme, Prijava na Punu Platu, Plaćen Godišnji i Slično?

Fer Plaćeni

Plata na vreme

Prijava na punu platu

Redovno prijavljen

Voli da ide na posao

Plaćeni putni troškovi

Radi se vikendima

Plaćeno usavršavanje

Pozitivna atmosfera

Vreme provedeno na poslu

Kakve su kolege

Kakav je menadžer/šef

Kakav je CEO/Vlasnik

Kratki Opis

Naši osnivači su zajedno predvodili Facebook Growth tim koji je pomogao kompaniji da premaši broj od bilion korisnika na mobilnoj aplikaciji. Svoje znanje i ekspertizu u Growth-u, LotusFlare donosi kompanijama iz sveta telekomunikacija, finansija, medija i tehnologije. Naša misija je da pomognemo ovim kompanijama da izgrade sjajno digitalno iskustvo, povećaju angažovanost korisnika na portalima i da poboljšaju retenciju i monetizaciju putem svojih aplikacija i website-ova.  

Naša ponuda obuhvata:

Growth Platformu - sveobuhvatno rešenje koje omogućava svakom brendu da svojim korisnicima pruži personalizovano iskustvo na aplikaciji, onda kada je to potrebno. Našu Platformu sačinjavaju modularni Growth proizvodi i servisi koji se lako mogu integrisati sa postojećim aplikacijama i website-ovima. Ova platforma pomaže našim klijentima da imaju angažovane i verne korisnike kroz kontektstualne notifikacije, nagrade i preporuke.

Digital Network Operator™ (DNO™) - rešenje “telco u aplikaciji” koje omogućava operaterima da lansiraju sasvim novi brend sa minimalnim CapEx-om koji eliminiše potrebu za poslovnicama, a pritom se brzo razvija i u kratkom roku je spreman za plasiranje na tržište. Sjajna stvar u vezi ove aplikacije je što omogućava da sva komunikacija između operatera i korisnika bude 100% digitalna, bez potrebe da korisnik odlazi u poslovnicu ili da traži podršku pozivanjem call centra.

Među našim klijentima se nalaze neki od vodećih svetskih mobilnih brendova: Linkedin, Supercell, Skype, Verizon Wireless, Singtel, Capital One, Ooredoo and Telenor. Operateri koji sarađuju sa LotusFlare-om, su u proseku povećali ARPU za 22%, smanjili gubitak korisnika za 25% i potrebe za njihovim call centrima za 17%. 

Naše sedište i razvojni tehnološki centar se nalaze u Silicijumskoj dolini, a naše operacije su prisutne širom Azije i Evrope. LotusFlare podržavaju Macquarie Capital, Google Ventures, Compound, Kickstart, Sherpalo, SocialCapital i Silicon Valley Angels.

Cena poruke: 180 din. sa PDV-om.
3 meseca kompletnog pristupa