Company Wall d.o.o.

Neodređeno

1 Slika 10 Komentara 18 Plata Statistika Opis

Osnovne Informacije

Broj zaposlenih: 50-200
Ime vlasnika/generalnog direktora: Maja Kljun
Grad: Beograd
Adresa: Makenzijeva 53, 11000 Beograd

Komentari

May 09, 2024,
"Sve moze dok si robot i nemas licnih osecanja"
Dobre stvari
Sto nije fizicki tezak posao i ceste pauze
Loše stvari
Los sistem kaznjavanja i nagradjivanja zaposlenih,uslovljavanje,i los sistem obracuna zarade preterano i drasticno favorizovanje nekih ljudi po proceni da su ,,korisniji” od drugih i neplaceni praznici
Savet menadžmentu
Da manje zaboravljaju
Apr 18, 2023,
"solidna, ali bi mogla vise da ceni prodaju"
Dobre stvari
pa uopste data mogucnost da zaposleni zarade svoju zaradu
Loše stvari
nema loseg jer je sve moguce dovesti do nivoa dobrog:razgovorom. predlozima...
Savet menadžmentu
da se vise pozabavi upoznavanju operativnim problemima sa kojima se suocava prodaja u cilju pronalazenja boljeg resenja za produkciju
Dec 05, 2022,
"Prevaranti. Nema ugovora o radu nego ugovor o privremenim poslovima tako da se radi na procenat. Nista fiksno .Nemaš plaćen prevoz, prava na odmor.Neuslovno za rad,previše buke. Radnici dolaze i vrlo brzo, kad shvate gde su, odlaze..."
Dobre stvari
Nista
Loše stvari
Sve
Savet menadžmentu
Budite korektni prema radnicima. Tretirate ih kao potrošnju robu. Tipično za srpski nadobudni balavanderski menadžment .
Oct 23, 2019,
"Bez Naslova"
Dobre stvari
Dobro je sto cesto doalze novi radnici pa kada njih gledamo uvek s eismejemo i obicno svi odu pre nego sto su dosli. uzasna firma i vlasnica i direktor i ...cim nadjem neki posao nece me vise videti
Loše stvari
Plata, odnos sa sefovima, vlasicima, direktorom, koncept rada je inace prevara i manipulacija, radno vreme, uslovi rada, obuka...
Savet menadžmentu
naucite svoj posao kako se radi a ne da vas slovenci uce kako da prevarite ovaj narod
Jun 12, 2019,
"Neodrzavanje obecanog dogovora."
Dobre stvari
Nista,katastrofa u svakom smislu.
Loše stvari
Sve je na procenat,probni rad 5 dana ,nakon toga sut karta svima i tako u krug sa novim kandidatima. Strasno.
Savet menadžmentu
Da se urazume,na razgovoru obecavaju jasno odredjenu platu,dok na kraju meseca kazu da niste zadovoljili kriterijume i dobijete samo procenat koji je bedan kad se sabere. Nije fer stvarno...

Kolika je Plata u Company Wall d.o.o.

Radno mesto Prosečna plata Min Max
Agent Ukupno 1 plata na ovoj poziciji 476 EUR 476 EUR 476 EUR
Agent Prodaje Ukupno 2 plata na ovoj poziciji 444 EUR 407 EUR 480 EUR
Agent Prodaje U Call Centru Ukupno 1 plata na ovoj poziciji 275 EUR 275 EUR 275 EUR
Agent U Call Centru Ukupno 1 plata na ovoj poziciji 252 EUR 252 EUR 252 EUR
Call Agent Ukupno 1 plata na ovoj poziciji 562 EUR 562 EUR 562 EUR
Agent Ukupno 1 plata na ovoj poziciji
476 EUR (prosek)
Agent Prodaje Ukupno 2 plata na ovoj poziciji
444 EUR (prosek)
407 EUR ... 480 EUR
Agent Prodaje U Call Centru Ukupno 1 plata na ovoj poziciji
275 EUR (prosek)
Agent U Call Centru Ukupno 1 plata na ovoj poziciji
252 EUR (prosek)
Call Agent Ukupno 1 plata na ovoj poziciji
562 EUR (prosek)

Plata na vreme, Prijava na Punu Platu, Plaćen Godišnji i Slično?

Fer Plaćeni

Plata na vreme

Prijava na punu platu

Redovno prijavljen

Voli da ide na posao

Plaćeni putni troškovi

Radi se vikendima

Plaćeno usavršavanje

Pozitivna atmosfera

Vreme provedeno na poslu

Kakve su kolege

Kakav je menadžer/šef

Kakav je CEO/Vlasnik

Kratki Opis

CompanyWall business jedna je od najvećih poslovnih platformi za proveru bitnih finansijskih informacija o kompanijama na teritoriji Republike Srbije. Poslujemo s dugogodišnjim iskustvom na više evropskih tržišta, u Velikoj Britaniji, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Crni gori I BiH, sa tendencijom da svoje poslovanje proširimo i na druge zemlje.

Usluge bonitetnih kuća, bonitetni izveštaji i finansijske analize, postali su neophodan ekonomski instrument u modernom poslovnom svetu koji se koriste pri proveri celokupnog poslovanja jednog privrednog subjekta.

Iz tog razloga, na globalnom, ali i na nacionalnom tržištu pojavljuje se sve veći broj bonitetnih kuća koje nude ovu vrstu usluga.

Savremeni tempo poslovanja nameće sve veću potrebu za pouzdanim informacijama o poslovanju privrednih subjekata i dovodi do pojave velikog broja novootvorenih bonitetnih kuća na našem tržištu. I pored opšte važećih pravila koja ova društva koriste pri utvrđivanju bonitetnih ocena, mnoge od njih su proglašene kontroverznim, njihova sertifikacija upitnom, a bonitetni izveštaji nepreciznim i nepouzdanim.

Zbog ovih okolnosti, kompanije su postale naročito obazrive pri donošenju odluke kom "ocenjivaču" će pokloniti poverenje. Bonitetne kuće svojim klijentima najčešće nude puku klasifikaciju već dostupnih finansijskih podataka, ali ne posvećuju dovoljno pažnje upoznavanju klijenata i šire javnosti sa metodologijom koja je u osnovi uspešnog procesa evaluacije i kreditnog rejtinga.


Zašto kompanije ne poklanjaju puno poverenje bonitetnim kućama?


Bonitetna ocena je skup objektiviziranih i standardizovanih podataka koji obuhvataju celokupno poslovanje jednog privrednog subjekta. Utvrđuje se na osnovu posebne metodologije koja obuhvata finansijsku i ekonomsku analizu poslovanja u prethodnoj godini.

U širem smislu bonitetna ocena predstavlja mišljenje stručnjaka o ekonomskoj pouzdanosti privrednih subjekata: kompanija, finansijskih institucija, korporacija i osiguravajućih društava i njihovoj sposobnosti da izmire svoje finansijske obaveze sa ili bez rizika.

Međutim, kako bonitetne ocene u krajnjoj liniji predstavljaju mišljenja manje ili više kompetentnih stručnjaka, agencije su često izložene kritici i mogućnosti da se dokaže nepreciznost bonitetnog izveštaja.

Nažalost, bonitetne kuće nisu svemoćne, i ne poseduju čarobni štapić koji bi garantovao savršene i nepogrešive procene, ali je ozbiljnost i temeljnost u pristupu, kao i posvećenost i odgovornost, ono što pravi razliku u kvalitetu. Iako se većina ovih agencij vodi opštim i ustanovljenim pravilima i parametrima, a svoju metodologiju zasniva na analizama stručnjaka, često dolazi do velikih mimoilaženja između krajnjih rezultata konkurentnih bonitetnih kuća, što rezultira nedoumicom klijenata kome da poklone poverenje.

Razlog ovih neslaganja su najčešće neprecizne informacije i nestabilna ekonomska klima u datom momentu čije je kretanje nemoguće predvideti s potpunom sigurnošću. Neki od promenjivih faktora koji otežavaju prezicnost izveštaja su i makroekonomsko stanje, nepredvidivosr ekonomskog rasta, stanje javnih finansija i faktori političke prirode.

Ipak, kao i u svim drugim poslovnim sferama, postoje bonitetne kuće koje su svojim radom i velikim brojem zadovoljnih klijenata dokazale da su kredibilne i pouzdane, one druge koje ih slede i one koje nemaju povoljan kredibilitet u poslovnom svetu.


CompanyWall business – bonitetna kuća s jasno definisanom metodologijom


I pored izražene tendencije neprestanog rasta broja bonitetnih kuća na globalnom nivou, tri najveće: Standard & Poor’s, Fitch Group i Moody’s kontrolišu neverovatnih 91% svetskog tržišta. Ove agencije imaju sopstvenu jasno definisanu metodologiju utvrđivanja bonitetne ocene. Za preciznost njihovih izveštaja brine se posebno ustanovljeno telo unutar kompanije: rejting komitet, koji koristi instrumente i proverene metode utvrđivanja validnosti informacija koje ekonomski stručnjaci obrađuju. Ove komitete sačinjavaju vodeći analitičari i supervizori koji ocenjuju efikasnost rada “ocenjivača” i određuju u kojoj meri su bonitetne ocene i finansijski izveštaji stručnjaka zaista validni, a njihova mišljenja pouzdana.

Bonitetna kuća CompanyWall business uspešno posluje na svetskim tržištima i u procesu verifikacije informacija o privrednim subjektima sledi metode rada gore navedenih najpouzdanijih i najvećih bonitetnih kuća.

CompanyWall business bonitetne ocene utvrđene su na osnovu svih opštevažećih faktora po recepturi najvećih bonitetnih kuća i detaljne finansijske analize priznatih ekonomskih stručnjaka, a na našem portalu dostupne su za sva registrovana pravna lica i preduzetnike koji posluju na teritoriji Republike Srbije.

Bonitetna ocena omogućava brže, jednostavnije i efikasnije donošenje poslovnih odluka u postupku izbora poslovnog partnera, analize konkurencije i procene rizika, a takođe predstavlja i podršku u postupku kvalitativne analize specifičnosti pojedinačnog privrednog društva.

Bonitetni izveštaji su razvrstani unutar određenih bonitetnih razreda, koji se kreću od najvišeg AAA do najnižeg CCC. Bonitetna kuća CompanyWall business jedina je u Srbiji ustanovila temeljnu i potpuno pouzdanu klasifikaciju najviših bonitetnih ocena: AAA, AA+ i A+.


Izuzetno visoka sposobnost izvršenja finansijskih obaveza, minimalan kreditni rizik.

Bonitetna ocena AAA svrstava poslovni subjekt u najviši bonitetni razred, i utvrđuje se malom broju kompanija koje su superiorne u svojim oblastima poslovanja. AAA bonitetna ocena je uverenje da privredni subjekt posluje bez poteškoća i komplikacija u dužem vremenskom periodu. AAA ocena je dokaz izvrsnog poslovanja i automatski znači da kompanija nikada nije bila u blokadi tj. redovno izvršava sve svoje obaveze. Kompanije koje su ocenjene sa AAA bonitetnom ocenom odlikuje beprekorna solventnost i poslovna efikasnost. Ova ocena je nedvosmislena potvrda stabilnosti kompanije i kvaliteta poslovanja. Kompanija koja je ocenjena najvišom bonitetnom ocenom AAA je pouzdan i idealan poslovni partner.


Veoma visoka kreditna sposobnost, veoma nizak kreditni rizik.

Ocena AA+ stoji rame uz rame u vrsti uz najvišu bonitetnu ocenu. Ova ocena znači da je kompanija pouzdana i stabilna. Nešto slabija rangiranje posledica je vremenski kraćeg perioda poslovanja i označava da je kompanija još uvek relativno nova na tržištu, što ne umanjuje efikasnost njenog poslovanja. Saradnja sa kompanijom koja je ocenjena AA+ bonitetnom ocenom ne predstavlja rizik, jer ona zadovoljava sve visoke standarde uspešnog poslovanja.


Visoka sposobnost izvršenja finansijskih obaveza, nizak kreditni rizik.

Firma koja je zaslužila bonitetnu ocenu A+ je ona koja ne pokazuje nikakve znakove za rizično poslovanje u budućnosti. S takvim preduzećem ostale firme mogu kvalitetno i uspešno da sarađuju, a uspešno poslovanje će se nastaviti i u budućnosti. Nešto slabija ocena je ovim firmama dodeljena zbog poslovanja u prošlosti, ili kada je reč o mladoj firmi, ipak ona je sada pouzdan poslovni partner.


CompanyWall business je pred Zavodom za intelektualnu svojinu Republike Srbije izvršio registraciju i zaštitu žigova navedenih ocena, te sa ponosom ističemo da su navedeni žigovi priznati od strane nadlžne institucije i zaštićeni od raznih zloupotreba, što dodatno potvrđuje pouzdanost naše sertifikacije.

http://reg.zis.gov.rs/regis/browse.php?captcha=4Mk8pw&entity=mark&lang=sr&pageno=1&owner=COMPANYWALL&year=&submit=

Za razliku od velikog broja konkurentnih agencija koje se pri sertifikaciji više oslanjaju na mišljenja stručnjaka, te ih često smatraju proizvoljnim i nepouzdanim, CompanyWall business na transparentan način prikazuje jasne i precizne činjenice na osnovu kojih se izračunavaju bonitetne ocene i dodeljuju sertifikati bonitetne izvrsnosti kompanijama.


Redizajnirali smo portal u cilju maksimalnog olakšanja poslovanja za srpske firme


Kroz svakodnevnu komunikaciju sa klijentima prepoznali smo potrebe srpskog tržišta i redizajnirali portal u cilju efikasnijeg poslovanja svakog pojedinačnog klijenta.

Iskoristite informacije o aktuelnim menicama i zalozima i steknite jasnu sliku o poslovanju budućeg partnera ili konkurencije

Do sada smo klijentima omogućavali brz pregled blokada, bonitetnih ocena i sudskih sporova, a nova usluga finansijskog asistenta vam omogućava da vidite menice i zaloge za firmu koja vas interesuje, možete pratiti da li isplaćuju svoja dugovanja redovno i na osnovu toga steći precizniju sliku o njihovom načinu rada.

Saznajte kome i koliko duguje vaš budući poslovni saradnik

Pregledajte dugoročna i kratkoročna dugovanja svih firmi koje vas interesuju pre nego što sklopite poslovnu saradnju. Ove informacije osiguraće vam sigurnije poslovanje uz minimalne rizike u budućnosti.

Pregledajte sve relevantne dokumente vaših klijenata uz samo nekoliko klikova na portalu CompanyWall business

Ova funkcija vam nudi ažurirane i prezicne podatke o ukupnom broju sudskih objava, datumu zadnje objave, oglase o likvidaciji, dokumente o stečajevima.

Proširite poslovne vidike i pretvorite konkurenciju u poslovne saradnike

Funkcija konkurentne kompanije omogućava vam da pratite sve firme koje deluju u okviru vaše delatnosti. Možete redovno pregledati najbolje firme i vaše konkurente, kao i sve najbitnije podatke o njihovom poslovanju. Ova usluga omogućiće vam da steknete jasniju sliku o sopstvenom položaju na tržištu, kao i da uvidite sa kime od njih možete da ostvarite saradnju.

Pregledajte sve nove funkcije portala CompanyWall business uz besplatnu registraciju već danas!


CompanyWall business žig – prepoznatljiva referenca srpskih kompanija


Zaštitom intelektualne svojine, žigova AAA, AA+ i A+, nismo samo zaštitili autentičan dizajn već  mnogo više od toga. Originalna estetika samo je sredstvo za lakše prepoznavanje kredibilne usluge i najpouzdanijeg asistenta srpskih kompanija – CompanyWall.

– Prepoznatljiv   dizajn  CompanyWall ocene lako se povezuje sa njihovom dobrom uslugom. Sve više kompanija postavlja elektronski CompanyWall Sertifikat zbog čega više ne moramo da vršimo dodatnu istragu o validnosti te ocene, prepoznajemo CompanyWall  žigove  kao  kredibilan  znak  dobrog poslovanja i lakše ostvarujemo saradnju sa potencijalnim partnerima – izjavili su mnogi naši klijenti.

Napori  u domenu dizajna i upravljanja vizuelnim identitetom u digitalnom svetu za cilj ima pozitivno korisničko iskustvo. Originalni žigovi, vizuelni simboli na osnovu kojih razvrstavamo srpske kompanije u bonitetne razrede služe njihovom međusobnom prepoznavanju i lakšem pozicioniranju u odnosu na konkurentne kompanije. Originalan dizajn je sredstvo za postizanje boljeg kvaliteta usluge finansijskog asistenta CompanyWall. Da bismo sačuvali autentičan vizuelni identitet na srspkom tržištu zaštitili smo žigove kao intelektualnu svojinu.

A šta korisnici naših usluga misle o nama?

U moru agencija koje se bave određivanjem bonitetnih ocena i sertifikacijom, privredni subjekti često nisu sigurni kome da poklone poverenje. Ovu nesigurnost najčešće rešavaju ili preporukom ili proverom bonitetne kuće čije usluge žele da koriste. Na portalu kompanije CompanyWall businessistaknuti su postupci i način na koji ekonomski stručnjaci vrše finansijske analize, te ocenjuju i sertifikuju preduzetnike. Transparentan prikaz metodologije na osnovu koje radimo, kao i preporuke naših klijenata učinili su nas vodećom bonitetnom kućom u Srbiji.

U prilog tome govori i činjenica da smo zadobili i zadržali poverenje najuspešnijih srpskih kompanija, među kojim su: Mozzart Doo Beograd, TrefSport Co Doo, Srbija Kargo a.d, Gombit doo, Institut IMS ad Beograd, Ekord Asiv doo Beograd, HIP–Petrohemija Pančevo, GSP, JKP Gradska čistoća, Srbija Voz a.d. i mnoge druge – ističe Maja Kljun, direktorka bonitetne kuće CompanyWall business.

Veliki broj klijenata koji su zadovoljni pouzdanim uslugama govori u prilog kredibilnom radu naše agencije. Direktor kompanije Logistic House, jedne od najvećih agencija za internacionalni transport robe i logistiku u Srbiji, govorio je o svom dobrom iskustvu s bonitetnom kućom CompanyWall business:

- Već dve godine uspešno sarađujemo sa agencijom CompanyWall business. Dobili smo sertifikat bonitetne izvrsnosti i prošle i ove godine i ovo smatam validnim dokazom dobrog poslovanja naše kompanije. Radili smo požrtvovano, s puno energije i ljubavi i prevazilazimo sebe iz dana u dan!


Pozicionirajte se rame uz rame s uspešnim kompanijama iz EU uz CompanyWall business

CompanyWall business je renomirana bonitetna kuća koja već dugi niz godina dodeljuje Sertifikat bonitetne izvrsnosti svim privednim subjektima koji posluju na teritoriji Republike Srbije i koji su ostvarili ovo pravo na osnovu opisanih standarda.

Sertifikat bonitetne izvrsnosti je potvrda višegodišnjeg postojanog i kvalitetnog poslovanja koji vaše preduzeće svrstava u vrh domaće privrede i pozicionira rame uz rame s uspešnim privrednim subjektima iz Evropske unije, odakle potiču dokazani i validni kriterijumi određivanja bonitetne ocene. Ukoliko ste ostvarili pravo da se sertifikujete, imate priznanje kojim kompanija svojim partnerima i konkurenciji dokazuju da su odgovorni i pouzdani u vođenju posla.

Sertifikat bonitetne izvrsnosti je mnogo više od ocene utvrđene na osnovu brojki. On govori o dobrom ugledu ljudi koji stoje iza uspešnog poslovanja – Maja Kljun, direktora firme CompanyWall business.

Uz Sertifikat bonitetne izvrsnosti ćete lakše ulaziti na različita tržišta, imaćete bržu i transparentniju komunikaciju s potencijalnim klijentima , lakše ćete razvijati sve vidove partnerstva. Sertifikat je najkorisnija referenca za vaše poslovanje.


Imate pitanja? Kontaktirajte nas.

Naša tehnička podrška če vam rado odgovoriti na sva pitanja!

CompanyWall d.o.o.

Makenzijeva 53, 11 000 Beograd

PIB:  105340904

Telefon:  011/4049-212

M.telefon: 064/6426-484

Email: info@companywall.rs

Cena poruke: 180 din. sa PDV-om.
3 meseca kompletnog pristupa