CCbill SRB d.o.o.

www.ccbill.com
IT i Tehnologije

16 Slika 64 Komentara 148 Plata Statistika Opis

Osnovne Informacije

Broj zaposlenih: 200+
Ime vlasnika/generalnog direktora: Ron Cadwell
Grad: Novi Sad
Adresa: Stražilovska 2, 21000 Novi Sad

Komentari

Nov 18, 2023,
"Dobra je za pocetak"
Dobre stvari
Redovna plata, nema mobinga, nema persiranja, kolege su uvek spremne na pomoć, privatno zdravstveno
Loše stvari
Mala plata koja ne raste sa inflacijom, konstantni treninzi sa kojih na kraju ne ostane u firmi ni pola kandidata dok vredni radnici odlaze. Predlozi i zahtevi radnika se i ne uzimaju u razmatranje.
Savet menadžmentu
Da poveća plate jer najbolji radnici konstantno odlaze a drže se svakog meseca treninzi od kojih kasnije ne ostane ni pola radnika.
Aug 31, 2021,
"Bežite od "Glimpse" dela firme"
Dobre stvari
Ljudi koji rade u njoj.
Loše stvari
Glimpse deo kompanije se vodi kao deo CCBill kompanije kada im je to u interesu. Kada im nije u interesu onda je to veoma očigledno. HR gleda da se ne meša u stvari vezane za Glimpse. Plan Glimpse projekta je nedefinisan, menja se iz dana u dan. Taskovi nisu nikada definisani. Time frame za introdukciju novog feature-a (nedefinisanog) je oko 5-7 radnih dana. Menadžment gleda kako što bolje da izgleda u očima vlasnika, ne zanima ih projekat niti tim koji radi na njemu.
Savet menadžmentu
Sve što menadžment treba da uradi jeste da slusa ljude sa kojima rade. Trenutno je stanje gore nego u fabrici na traci. Menadžeri se ophode prema zaposlenima kao prema lako zamenjivim resursima koji rade na dugme. Ako uspeju da Vas nagovore da radite overtime (ili pak imate savest pa ostajete da sprovedete njihove zamisli) budite spremni da se dobro isvadjate jer te prekovremene sate vrlo verovatno necete naplatiti nikada. Menadžment takođe daje estimate za posao koji treba da se uradi (iako nema pojma koliko je zapravo potrebno vremena) bez konsultacije sa development timom. PO ne definise taskove, to se ocekuje od developera. PO ni ne daje solucije na pitanja u vezi taskova. Grooming se odrzava cisto forme radi.
Mar 14, 2021,
"Dobro ali moze bolje."
Savet menadžmentu
Ne dozvolite dobrim ljudima da odlaze, slušajte sta imaju da kažu
Feb 26, 2021,
"Odlično"
Dobre stvari
Sve je dobro. Dugo sam tu i merodavan sam da ocenim.
Savet menadžmentu
Relax
Oct 24, 2020,
"izrabljivanje radnika do maximuma, plata ok"
Dobre stvari
plata je ok za srpske standarde
Loše stvari
enableovanje prevarantskih sajtova za sitne pare samo rusi reputaciju ccbilla
Savet menadžmentu
da zaposle jos ljudi, premalo je radnika za ovaj obim posla

Kolika je Plata u CCbill SRB d.o.o.

Radno mesto Prosečna plata Min Max
Abuse Specialist Ukupno 2 plata na ovoj poziciji 882 EUR 810 EUR 953 EUR
Boarding Ukupno 1 plata na ovoj poziciji 728 EUR 728 EUR 728 EUR
Boarding Specialist Ukupno 1 plata na ovoj poziciji 691 EUR 691 EUR 691 EUR
Broker Ukupno 1 plata na ovoj poziciji 308 EUR 308 EUR 308 EUR
Consumer Support Ukupno 5 plata na ovoj poziciji 594 EUR 566 EUR 620 EUR
Abuse Specialist Ukupno 2 plata na ovoj poziciji
882 EUR (prosek)
810 EUR ... 953 EUR
Boarding Ukupno 1 plata na ovoj poziciji
728 EUR (prosek)
Boarding Specialist Ukupno 1 plata na ovoj poziciji
691 EUR (prosek)
Broker Ukupno 1 plata na ovoj poziciji
308 EUR (prosek)
Consumer Support Ukupno 5 plata na ovoj poziciji
594 EUR (prosek)
566 EUR ... 620 EUR

Plata na vreme, Prijava na Punu Platu, Plaćen Godišnji i Slično?

Fer Plaćeni

Plata na vreme

Prijava na punu platu

Redovno prijavljen

Voli da ide na posao

Plaćeni putni troškovi

Radi se vikendima

Plaćeno usavršavanje

Pozitivna atmosfera

Vreme provedeno na poslu

Kakve su kolege

Kakav je menadžer/šef

Kakav je CEO/Vlasnik

Kratki Opis

CCBill je američka kompanija koja od 1998. godine razvija i unapređuje rešenja za sigurno plaćanje preko Interneta. Danas se CCBill koristi na preko 30.000 sajtova i konstantno raste kako u broju korsnika, tako i u funkcionalnostima koje pruža vlasnicima sajtova za elektronsku trgovinu. Kao jedan od vodećih brendova u industriji, CCBill obrađuje više od milijardu dolara u transakcijama, a reputaciju pouzdanog sistema održava kroz konstantne tehničke inovacije i zato radi sa velikim brojem softverskih inženjera u SAD-u i Evropi.

Uz CCBill, u okviru iste holding kompanije posluje i brend phoenixNAP koji se bavi uslugama skladištenja podataka, virtualizacije servera i upravljanja čitavom IT infrastrukturom velikih kompanija. PhoenixNAP je jedna od prepoznatljivih kompanija u data centar industriji i radi sa stručnjacima u oblasti cloud computingcolocation i data center virtualization tehnologija.

CCBill Srbija posluje u Novom Sadu od  novembra 2014. godine. Timovi koji ovde rade prepoznatljivi su po izuzetnom talentu u različitim oblastima – od Java/JS developmenta, QA, UI i UX inženjera, projekt menadžera do Linux inženjera, datacentar developera, softver arhitekti i marketinga za kompaniju phoenixNap. Uprkos raznolikosti profesija, svi članovi našeg tima jednako doprinose razvoju kompanije, a to je jedna od karakteristika koja nas sve povezuje – posvećenost timu u kom svaka ideja zaista vredi. 

U aprilu 2016. godine u Beogradu je otvorena još jedna kancelarija kompanija CCBILL i phoenixNap u kojoj rade inženjeri tehničke podrške za kompaniju phoenixNap (NOC team), kao i korisnička i klijentska podrška za CCbill (call center). Tim od preko 90 zaposlenih čine i marketing tim za CCBill, tehnički pisac, Linux inženjeri, projekt menadžeri i mnogi drugi.

Beograd je jedna od više lokacija na kojima phoenixNAP ima data centre i gde nudi širok dijapazon infrastrukturnih rešenja koja su u skladu sa rastućim potrebama za sveopštu povezanost.

Cena poruke: 180 din. sa PDV-om.
3 meseca kompletnog pristupa