Komentari za TradeCore


Apr 05, 2020,
"Not great- not terrible."
Dobre stvari
Atmosfera izmedju kolega nizeg statusa (inzenjeri, testeri, smremacice) je fenomenalna. Ima redovan obrok, redovna je plata- niko ne smara za radno vreme dokle god se posao obavlja :)
Loše stvari
Lazna "transparentonst"- management ne konta da treba manje da pokusava neke ocigledne stvari, posto samo prljaju obraz medju nama. Nisu losi ljudi- daleko od toga, ali su im losi prioriteti. Takodje- vise inzenjera manje administracije kada je zaposljavanje u pitanju.
Savet menadžmentu
Malo distanciranja od vasih pulena/bivsih kolega.
Oct 22, 2019,
"Odlicna ekipa kada se malo profiltrira- moj tim lid je najjaci! i ceo moj tim je najjaci! :D"
Dobre stvari
Atmosfera, opustenost medju ljudima.
Loše stvari
Nedostatak znanja ko je sta i u kom odseku.
Dec 16, 2017,
"Firma u direktnom usponu sa izuzetno mnogo prilika"
Dobre stvari
Benefita ima dovoljno i jasni su, ali sam ih iskreno zaboravio zbog ostatka pozitivnih stvari
Aug 05, 2017,
"Kompanija u usponu."
Dobre stvari
Odlicna kompanija za sve one koje zele da napreduju i da doprinesu razvoju i unapredjenju poslovanja kompanije. TradeCore ima budzet za usavrsavanje svojih zaposlenih, sto je jako pozitivna stvar. Pored toga, obezbedjuju svojim zaposlenima fitpass, privatno zdravstveno osiguranje, placen rucak petkom kao i kafe i grickalice koji su dostupni svakoga dana. Atmosfera je pozitivna i svi podjednako doprinose unapredjenju procesa. Ova firma je krenula dobrim putem i deluje kao da ima jako svetlu buducnost.
Aug 04, 2017,
"Odlicna kompanija za mlade, energicne i ambiciozne ljude koji vole da rade u izazovnoj sredini, ali i u opustenom, neformalnom okruzenju."
Dobre stvari
Atmosfera, motivacija, placenje rada i razvoja zaposlenog, osluskivanje potreba, spremnost da se ulaze u ojacanje tima, dpostupnost menadzmenta u svakom trenutku, biranje opreme, besplatan rucak, premljenja i napunjena kuhinja, privatno zdravstveno osiguranje, FitPass.
Savet menadžmentu
Trebalo bi da se prosiri tim, ali se na tome svakako i radi.
Aug 04, 2017,
"Odlicna prilika da se profilisete u oblasti koja ce tek doziveti ekspanziju i dobra prilika za sve koje interesuje karijera"
Dobre stvari
Uslovi rada, delatnost i kolegijalnost
Loše stvari
Za sada nisam uocio negativne strane
Savet menadžmentu
Stalno usavrsavanje
Jul 14, 2017,
"Izrabljivanje ljudi i dosadan posao"
Savet menadžmentu
Da promene sve, prvo sebe.
Jan 05, 2017,
"Zanimljiva firma, dobra za one koji zele da urade nesto sa svojom karijerom"
Dobre stvari
Jako dobar timski rad. Takodje, mogucnost da se nauci nova oblast (brokerstvo) koje u srbiji nije toliko siroko. Firma inace nudi i dosta benefita za svoje zaposlene kao sto su slatkisi na poslu, teretana, i privatno zdravstveno osiguranje.
Loše stvari
Nedostatak organizacije, ali na tome se radi. Do sada nije bilo Menadzmenta ali firma radi na tome da ubaci ljude koji bi vodili odredjene projekte.
Savet menadžmentu
Zaposlite vise Menadzera.
Strane 1
Radiš kao HR ili si Vlasnik ove firme? Registruj svoj nalog