METRO Cash & Carry

www.metro.rs/
Trgovina na Veliko

2 Slika 117 Komentara 243 Plata Statistika Opis

Osnovne Informacije

Broj zaposlenih: 200+
Grad: Beograd
Adresa: Autoput za Novi Sad 120, 11080 Beograd

Komentari

Apr 13, 2023,
"Raj za poltrone i primitivce, goli otok i poniženje za radnike i ljude koji koriste mozak."
Dobre stvari
Isplata jeste redovna, topli obrok je plaćen, benefit kartica za zaposlene sa 6% popusta
Loše stvari
1. Nezainteresovanost menadžmenta za probleme radnika, sujeta nadređenih ide toliko daleko da će žrtvovati i posao i sebe ali će se na najzlobnije načine boriti protiv svakog ko iskaže volju za poslom i pokaže da brzo uči. 2. Toksična atmosfera među odeljenima, na samom odeljenju šef koji jednostavno nije dorastao svom pozivu i njegovu nesposobnost da organizuje posao ispašta samo.deo radnika koji pored svog zaduženja moraju da trpe teror dva od.4 koordinatora koji svoje komplekse leče korišćenjem brutalno toksične energije, apsolutnim nedostatkom osnovnih manira u obraćanju, ophođenju i čak u govoru tela prema zaposlenima. Takođe deo zaposlenih ispravlja greške i poteže duplo kako bi se nadoknadio nerad pojedinaca koji primaju istu platu. 3. Firma nije sposobna da se brine o bezbednosti na radu, ako ne insistirate, nećete biti ni na.spisku radnika mesecima, traže da se radi u uniformama koje ne dobijate a HTZ cipele niskog kvaliteta nanose žuljeve i povrede nogu, pored žalbi i dalje insistitaju na tom modelu. 4. Raspored rada koji treba da važi za mesec dana se menja 3 do 5 puta nedeljno, po slobodnom nahođenju šefa. Pored toga, insistira se na prekovremenom radu svakodnevno tako da svojim pozivima i porukama ometaju slobodno vreme radnika. 5. Diskriminacija na osnovu pola je izražena prema muškarcima na više pozicija. Od 4 koordinatora jedan muškarac radi više od njih 3 zajedno, ne postoji muški operater, a šef i ako je muškarac je samo figurativno tu jer de fakto, odeljenje vode dve žene koje maltretiraju sve zaposlene koji im se ne ulaguju dovoljno. 6. Oprema je zastarela i nebezbedna. Kolica koja trebaju da nose par stotina kg tereta se klate, lepljena selotejpom, paletarce krademo.sa drugih odeljenja a i oni se raspadaju. Skeneri ne rade i blokiraju, nov sistem katastrofalno.loš i nadređeni ne čine ništa po tom pitanju. 7. Nefer razlike u.platama između radnika na fizičko i psihički sličnim pozicijama 8. Do toaleta il i izlaza ako idete na pauzu hodate min 5 minuta, ako imate sreće, ruke možete obrisati toalet papirom jer ubrusa nema.
Savet menadžmentu
Da podnese ostavku. Zapošljavaju osuđenike, tolerišu se neradnici koji su plaćeni koliko i radnici a teror pojedinih nadređenih se toleriše i pored brojnih prijava zaposlenih.
Jan 26, 2023,
"Dobro"
Dobre stvari
Plata
Loše stvari
Pojedinci
Savet menadžmentu
Ništa
Jan 17, 2023,
"Dobra za uslove u Srbiji"
Dobre stvari
Dva slobodna dana, privatno zdravstveno osiguranje, i ostale beneficije koje sa platom koja mada i dalje niska za uslove života ali konkurentna ostalima, čine da ipak u pozitivnom raspoloženju dolazite na posao.
Loše stvari
Ima dosta stvari koje bi mogle da se poboljšaju, npr popusti za zaposlene bi mogli se povećaju i prošire malo, kao i što bi mogli da uvedu neke nagrade za one koji su duže rade u kompaniji.
Savet menadžmentu
Poboljšani su uslovi rada drastično od kako su plate povećane, neka još više budu okrenuti radnicima kako bi bili još više konkurentniji kao poslodavci.
Dec 12, 2022,
"Super za početnike, da stave nešto u CV i beže tamo gde će biti korektno plaćeni"
Dobre stvari
Rad od kuće.
Loše stvari
Menadžment sa robovlasničkim mentalitetom. Plati ih što manje, i neka rade što više, to im je moto očigledno. Kad neko ode iz firme, oni uzmu sledećeg koji je na razgovoru za posao rekao da bi radio za najnižu cifru, to je jedini kriterijum.
Savet menadžmentu
Da pronađu stid u sebi. Sve znaju, ali ih ne zanima da reaguju, dokle god ima ko da radi. Plate su mizerne, ispod tržišnog proseka, ali se hvale time što su redovne i što su zaposleni prijavljeni na pun iznos, kao da u ostalim kompanijama nisu. Došlo vreme da se strane kompanije ponose poštovanjem zakona zemlje u kojoj posluju. Ni te male plate im ne pada na pamet da usklade sa inflacijom, što je uradila maltene svaka kompanija ove godine.
Dec 08, 2022,
"Robovlasništvo"
Dobre stvari
Redovna primanja, koja su večito manja od ugovorenih, alis su tačna u minut. Popust za zaposčeme je mizeran i iznosi 6%, ali i to bih navela kao benefit. Dobra stvar je što se prelomi ne odbijaju od plate, kao što je slučaj u drugim prodavnicama
Loše stvari
Neobrazovani, nepismeni i bahati ljudi su na vodećim pozicijama. Zaposlenih je premalo za onolike objekte i preopterećeni su. Posao je fizički previše zahtevan i premalo plaćen. Radna atmosfera je grozna. Kolega je Metro definisao kao 'Aušvic u plavom'.
Savet menadžmentu
Menadžmentu savetujem stručno usavršavanje. Prvo bih savetovala da nauče engleski jezik, jer u Metrou često kupuju ambasade i neozbiljno izgleda kad prodavac prevodi poslovođi. Takođe, kurs neki o menadžmentu i odnosu sa ljudima, jer su tu nule. Cenite vaše prodavce, oni vama zarađuju platu! Bez njih, ništa.

Kolika je Plata u METRO Cash & Carry

Radno mesto Prosečna plata Min Max
... Ukupno 1 plata na ovoj poziciji 464 EUR 464 EUR 464 EUR
Account Officer Ukupno 1 plata na ovoj poziciji 438 EUR 438 EUR 438 EUR
Administracija Ukupno 6 plata na ovoj poziciji 355 EUR 292 EUR 479 EUR
Administrator Ukupno 2 plata na ovoj poziciji 411 EUR 344 EUR 478 EUR
Administrracija Ukupno 1 plata na ovoj poziciji 380 EUR 380 EUR 380 EUR
... Ukupno 1 plata na ovoj poziciji
464 EUR (prosek)
Account Officer Ukupno 1 plata na ovoj poziciji
438 EUR (prosek)
Administracija Ukupno 6 plata na ovoj poziciji
355 EUR (prosek)
292 EUR ... 479 EUR
Administrator Ukupno 2 plata na ovoj poziciji
411 EUR (prosek)
344 EUR ... 478 EUR
Administrracija Ukupno 1 plata na ovoj poziciji
380 EUR (prosek)

Plata na vreme, Prijava na Punu Platu, Plaćen Godišnji i Slično?

Fer Plaćeni

Plata na vreme

Prijava na punu platu

Redovno prijavljen

Voli da ide na posao

Plaćeni putni troškovi

Radi se vikendima

Plaćeno usavršavanje

Pozitivna atmosfera

Vreme provedeno na poslu

Kakve su kolege

Kakav je menadžer/šef

Kakav je CEO/Vlasnik

Cena poruke: 180 din. sa PDV-om.
3 meseca kompletnog pristupa